Ditt meddelande har skickats!


Top Header
Du är här: Startsida - Nyheter - Pistonhead Cruisin´ Lager – Ett nytt ljust sommarölPistonhead Cruisin´ Lager – Ett nytt ljust sommaröl

2011-05-12 04:37:48
Förra årets sommarsuccé Low Ridin´Lager får en uppföljare i den nya sommarbrygden – Pistonhead Cruisin’Lager.


– Cruisin´ Lager är en avslappnad och okomplicerad ljus lageröl med ett bra bett i beskan och ett inslag av citrus från en lätt torrhumling med aromahumlen Cascade, säger teamet bakom ölen.

Ölets annorlunda profil sticker ut hakan och kan vara ett kul & spännande alternativ för dina gäster som suktar efter en lättdrucken öl i sommarvärmen men som ändå vill ha lite bett i smaken.

Efter förra årets experiment med sommarfärgen antracitgrå, väljer Brutal Brewing att i år gå tillbaka till rötterna och utgå från aluminiumets naturliga ton och känsla.

Den kommer att finnas på Systembolaget, i en 33 cl burk, fr o m den 16 maj till 28 augusti 2011.

Bli Prenumerant
GRATIS! Gör som över 33.000 kollegor. Få fribiljetter till mässor, intressanta branschnyheter & jobberbjudanden via vårt månadsutskick!
Avregistrera min email
Facebook

Gilla oss på Facebook och få dom senaste nyheterna, spännande jobberbjudanden och inbjudningar till mässor.

 

 

 

 

 


 

Om Hotell- & Restaurangtorget

Hotell & Restaurangtorget grundades 2006 och är idag Sveriges största marknadsplats för alla som är verksamma inom hotell- restaurang-, café-, storkök- och fastfoodbranschen.

Här finns en branschguide där du hittar alla leverantörer av alltifrån kassasystem till restaurangutrustning till komplett hotellinredning.

Här söker du & hittar din personal. Med nyhetsbrevet håller vi dig uppdaterad på vad som händer i branschen när det gäller nya produkter och tjänster. I forumet diskuteras allt mellan himmel och jord.

Kort & gott. Här hittar du allt du behöver till din rörelse, på ett och samma ställe!

Eftersom man inte är bättre än sin sista omelett så får du gärna höra av dig om du har synpunkter på hur vi kan göra Hotell- & Restaurangtorget ännu bättre!

Med positiva hälsningar

Daniel Spendrup
daniel@hrtorget.se
035 - 12 30 56

 


ANNONSERA PÅ HRTORGET
 

Epost: info@hrtorget.se

 

Telefon : 035 - 12 30 56

Hotell- & Restaurangtorget
Kristinebergsvägen 15
302 42 Halmstad

Sitemap