Ditt meddelande har skickats!


Top Header
Du är här: Startsida - Nyheter - Bokningssystemet för hotell som ökar merförsäljningenBokningssystemet för hotell som ökar merförsäljningen

2011-05-12 04:26:18
När rumspriserna är hårt pressade söker fler och fler hotell nya vägar att öka sin vinst. Tillval och uppgraderingar i olika former kan då ge ett välbehövligt tillskott i kassan. En effektiv merförsäljning börjar redan vid bokningstillfället. Sirvoy bokningssystem lanserar därför förbättrat stöd för bokning av tillval.När man väljer boende för sin semester eller arbetsresa så väger rumspriset tungt för många. Eftersom rumspriset har sådan betydelse för gästens val av boende, så är rumspriset ofta hårt pressat av konkurrens och den faktiska vinsten per rum kan bli liten. Därför söker fler och fler hotell nya sätt att skapa vinst och erbjuder olika typer av tillval och uppgraderingar.

Exempel på tillval
● Uthyrning av Cyklar
● Uthyrning av Kanoter
● Konferensrum
● Bastu
● Skidor
● Roddbåtar
● Golfklubbor

Tillval kan vara allt som man kan hyra under vistelsen som finns i begränsad mängd.

”Tillvalen är dels en inkomstkälla, men också en service till gästerna. När man bor på hotell unnar man sig gärna något extra, det hör liksom ihop med hotellupplevelsen”, säger Jonas Holmbacka på Sirvoy bokningssystem. För att förenkla för hotell som erbjuder tillval så har Sirvoy i dagarna lanserat en förbättrad funktion för bokning av tillval. Den nya tillvalsfunktionen ingår utan extra kostnad i Sirvoy bokningssystem.

”Gästen ser tillvalen redan när han eller hon gör sin bokning via hotellets hemsida, vilket ökar merförsäljningen. Om gästen t ex inte bokar bastun direkt, så har han hunnit tänka på det och blivit ordentligt sugen när han väl checkar in!” avslutar Jonas Holmbacka som själv är finlandssvensk och aldrig tackar nej till en bastu.

Läs mer på www.sirvoy.se>>

Bli Prenumerant
GRATIS! Gör som över 33.000 kollegor. Få fribiljetter till mässor, intressanta branschnyheter & jobberbjudanden via vårt månadsutskick!
Avregistrera min email
Facebook

Gilla oss på Facebook och få dom senaste nyheterna, spännande jobberbjudanden och inbjudningar till mässor.

 

 

 

 

 


 

Om Hotell- & Restaurangtorget

Hotell & Restaurangtorget grundades 2006 och är idag Sveriges största marknadsplats för alla som är verksamma inom hotell- restaurang-, café-, storkök- och fastfoodbranschen.

Här finns en branschguide där du hittar alla leverantörer av alltifrån kassasystem till restaurangutrustning till komplett hotellinredning.

Här söker du & hittar din personal. Med nyhetsbrevet håller vi dig uppdaterad på vad som händer i branschen när det gäller nya produkter och tjänster. I forumet diskuteras allt mellan himmel och jord.

Kort & gott. Här hittar du allt du behöver till din rörelse, på ett och samma ställe!

Eftersom man inte är bättre än sin sista omelett så får du gärna höra av dig om du har synpunkter på hur vi kan göra Hotell- & Restaurangtorget ännu bättre!

Med positiva hälsningar

Daniel Spendrup
daniel@hrtorget.se
035 - 12 30 56

 


ANNONSERA PÅ HRTORGET
 

Epost: info@hrtorget.se

 

Telefon : 035 - 12 30 56

Hotell- & Restaurangtorget
Kristinebergsvägen 15
302 42 Halmstad

Sitemap