Ditt meddelande har skickats!


Top Header
Du är här: Startsida - Nyheter - Nytt trådlöst serveringssystem med smarta funktionerNytt trådlöst serveringssystem med smarta funktioner

2011-05-09 11:42:36
Efter att gästen beställt och betalat i kassan kan denne lugnt sätta sig vid bordet och vänta på en signal till en trådlös mottagare i form av en puck som talar om att maten är klar. Systemet, som heter Twentycall, hjälper köket och serveringspersonalen att snabbt ta hand om gästerna, även när det är fullt på restaurangen.


Pucksystemet har flera tekniska funktioner som gör det driftssäkert och lätt att använda. Exempelvis kan man snabbt skicka ut signaler till flera puckar samtidigt genom bara en knapptryckning per puck, och samtidigt se på displayen vilka som blivit kallade. Systemets bas-station är liten och kan även lätt skruvas upp på väggen vilket gör att det även passar för små utrymmen.

Uppladdningsbara batterier
” – Vi har tittat på hur restauranger och caféer vill att ett trådlöst system ska fungera och tagit fram en lösning där vi möter önskemålen. Som våra övriga produkter har Twentycall även uppladdningsbara batterier sina mottagare/ puckar. Det gör det enkelt och betyder att systemet alltid är klart att användas. Dessutom är det miljövänligt. Den här huvudenheten är perfekt och till restauranger som inte har behov av fler än tjugo puckar”, säger Niclas Byström på AllCall som lanserar det nya systemet.

Skräddarsy ditt pucksystem
Puckarna är också försedda med inbyggt tydligt larm som aktiveras om gästen tycker sig behöva en restaurangpuck utanför restaurangen. För att pucken skall vara extra tydligt i exempelvis foodcourts där det kan vara mycket kringljud så har man valt att göra pucken större samt att utrusta pucken med flera ljusdioder och ställbar volym.

” – Jag är nöjd över att de här puckarna är så tydliga. Kunden kan själv ändra på hur länge pucken ska lysa, vibrera och låta så det inte är någon tvekan för gästen om att maten är klar. Numera kan man också programmera in upprepningssignaler, till exempel var 30e sekund, i puckarna alternativt att puckarna blinkar kontinuerligt till gästerna återlämnat dem. Så om exempelvis går på toaletten, så har man inte missat att maten är klar och står och kallnar i luckan”, avslutar Niclas..

Läs mer på >> www.allcall.se>>

Bli Prenumerant
GRATIS! Gör som över 33.000 kollegor. Få fribiljetter till mässor, intressanta branschnyheter & jobberbjudanden via vårt månadsutskick!
Avregistrera min email
Facebook

Gilla oss på Facebook och få dom senaste nyheterna, spännande jobberbjudanden och inbjudningar till mässor.

 

 

 

 

 


 

Om Hotell- & Restaurangtorget

Hotell & Restaurangtorget grundades 2006 och är idag Sveriges största marknadsplats för alla som är verksamma inom hotell- restaurang-, café-, storkök- och fastfoodbranschen.

Här finns en branschguide där du hittar alla leverantörer av alltifrån kassasystem till restaurangutrustning till komplett hotellinredning.

Här söker du & hittar din personal. Med nyhetsbrevet håller vi dig uppdaterad på vad som händer i branschen när det gäller nya produkter och tjänster. I forumet diskuteras allt mellan himmel och jord.

Kort & gott. Här hittar du allt du behöver till din rörelse, på ett och samma ställe!

Eftersom man inte är bättre än sin sista omelett så får du gärna höra av dig om du har synpunkter på hur vi kan göra Hotell- & Restaurangtorget ännu bättre!

Med positiva hälsningar

Daniel Spendrup
daniel@hrtorget.se
035 - 12 30 56

 


ANNONSERA PÅ HRTORGET
 

Epost: info@hrtorget.se

 

Telefon : 035 - 12 30 56

Hotell- & Restaurangtorget
Kristinebergsvägen 15
302 42 Halmstad

Sitemap