Ditt meddelande har skickats!


Top Header
Du är här: Startsida - Nyheter - Smart höj- och sänkbart vindskydd till uteserveringenSmart höj- och sänkbart vindskydd till uteserveringen

2011-04-28 04:43:27
Café au Lä är ett smart koncept för höj- och sänkbart vindskydd som gör att du kan anpassa din uteservering efter vädrets makter. När vädret tillåter kan du eller dina gäster sänka ner vindskyddet till staketnivå. När sen snålblåsten tar vid så går det lika enkelt att höja upp glaset – upp till 210 cm höjd.


Café au Lä håller kvar värmen och minskar därmed el/ gasolförbrukningen, rökande gäster får en fristad och restaurangen kan öka sin lönsamhet och omsättning.
Vindskyddet är tillverkat i aluminium och laminerat personsäkerhetsglas.

Det rörliga glaset balanseras med hjälp av en motvikt vilket gör det enkelt för gästerna att själva ställa in önskad höjd på vindskyddet. Kombinera med tak eller markis för maximal komfort.

Max bredd per sektion är 2200 mm och det finns 5 standardhöjder från 800/1300 mm (nedsänkt/upphöjt läge) till 1200/2100 mm.

Det finns flera olika fötter och beslag för infästning och som tillval går det att få automatisk låsning på valfri höjd, nyckellås för upphöjt läge samt eldrift.

Läs mer om Café au Lä >>

Bli Prenumerant
GRATIS! Gör som över 33.000 kollegor. Få fribiljetter till mässor, intressanta branschnyheter & jobberbjudanden via vårt månadsutskick!
Avregistrera min email
Facebook

Gilla oss på Facebook och få dom senaste nyheterna, spännande jobberbjudanden och inbjudningar till mässor.

 

 

 

 

 


 

Om Hotell- & Restaurangtorget

Hotell & Restaurangtorget grundades 2006 och är idag Sveriges största marknadsplats för alla som är verksamma inom hotell- restaurang-, café-, storkök- och fastfoodbranschen.

Här finns en branschguide där du hittar alla leverantörer av alltifrån kassasystem till restaurangutrustning till komplett hotellinredning.

Här söker du & hittar din personal. Med nyhetsbrevet håller vi dig uppdaterad på vad som händer i branschen när det gäller nya produkter och tjänster. I forumet diskuteras allt mellan himmel och jord.

Kort & gott. Här hittar du allt du behöver till din rörelse, på ett och samma ställe!

Eftersom man inte är bättre än sin sista omelett så får du gärna höra av dig om du har synpunkter på hur vi kan göra Hotell- & Restaurangtorget ännu bättre!

Med positiva hälsningar

Daniel Spendrup
daniel@hrtorget.se
035 - 12 30 56

 


ANNONSERA PÅ HRTORGET
 

Epost: info@hrtorget.se

 

Telefon : 035 - 12 30 56

Hotell- & Restaurangtorget
Kristinebergsvägen 15
302 42 Halmstad

Sitemap