Ditt meddelande har skickats!


Top Header
Du är här: Startsida - Nyheter - Kurs i marknadsföring för krögareKurs i marknadsföring för krögare

2011-04-26 08:00:54
Det spelar ingen roll hur bra du och din verksamhet är om ingen vet vad du gör eller var du finns. I mitten av Maj är det premiär för en ny tvådagarskurs där du får lära dig allt om hur man marknadsför din verksamhet på bästa sätt, med enkla medel.


Om du inte driver en större verksamhet eller arbetar i en restaurang eller hotellkedja, gör du förmodligen redan massor av marknadsföringsaktiviteter utan att tänka på det. Större verksamheter eller kedjor har ofta en person eller en hel avdelning som kan ägna sig åt marknadsföring och försäljning, men driver du en mindre eller medelstor verksamhet har du förmodligen inte ekonomi för det, utan du och din personal är de som är marknadsförarna.

På Martin Olssons utbildningsverksamhet att man under en längre tid fått förfrågan från kunder om att man önskar en kurs i marknadsföring för restauranger, först nu har man kunnat tillgodose kundernas önskemål.

" - Som utbildningsverksamhet vill vi erbjuda kurser som är efterfrågad av våra kunder, dvs restaurang, hotell och storköksbranschen. Men det är först nu som vi känner att vi har hittat rätt nivå på kursen och med kursledare som förstår branschen. De och har också verktygen som kursdeltagarna sedan kan jobba med efter att de har kommit hem och ska omsätta teori till praktik", berättar Rosita Wilsson utbildnings ansvarig på Martin Olsson Utbildning

Under tvådagarskursen får du lära dig allt om hur du marknadsför din verksamhet på bästa sätt, med enkla medel. Du får lära dig grunderna i marknadsföring, hur man bygger ett starkt varumärke och hur du kan kommunicera med marknaden för att synas. Kursen kommer att ge många konkreta tips som kan användas direkt i din verksamhet.

Vill du veta mer om kursen så kan du klicka här >> Service - Marknadsföring - NY KURS

Bli Prenumerant
GRATIS! Gör som över 33.000 kollegor. Få fribiljetter till mässor, intressanta branschnyheter & jobberbjudanden via vårt månadsutskick!
Avregistrera min email
Facebook

Gilla oss på Facebook och få dom senaste nyheterna, spännande jobberbjudanden och inbjudningar till mässor.

 

 

 

 

 


 

Om Hotell- & Restaurangtorget

Hotell & Restaurangtorget grundades 2006 och är idag Sveriges största marknadsplats för alla som är verksamma inom hotell- restaurang-, café-, storkök- och fastfoodbranschen.

Här finns en branschguide där du hittar alla leverantörer av alltifrån kassasystem till restaurangutrustning till komplett hotellinredning.

Här söker du & hittar din personal. Med nyhetsbrevet håller vi dig uppdaterad på vad som händer i branschen när det gäller nya produkter och tjänster. I forumet diskuteras allt mellan himmel och jord.

Kort & gott. Här hittar du allt du behöver till din rörelse, på ett och samma ställe!

Eftersom man inte är bättre än sin sista omelett så får du gärna höra av dig om du har synpunkter på hur vi kan göra Hotell- & Restaurangtorget ännu bättre!

Med positiva hälsningar

Daniel Spendrup
daniel@hrtorget.se
035 - 12 30 56

 


ANNONSERA PÅ HRTORGET
 

Epost: info@hrtorget.se

 

Telefon : 035 - 12 30 56

Hotell- & Restaurangtorget
Kristinebergsvägen 15
302 42 Halmstad

Sitemap