Ditt meddelande har skickats!


Top Header
Du är här: Startsida - Nyheter - Purjolöksgroddar senaste tillskottet till salladsbordetPurjolöksgroddar senaste tillskottet till salladsbordet

2011-04-21 04:33:19
Groddar och skott fräschar upp det enklaste salladsbord på en restaurang. Och tack vare GI-trenden har det tagit fart på konsumtionen av groddar också. Det senaste tillskottet i groddhyllan är purjolöksgroddar. Lite kryddigare men lika saftig och nyttig som sina övriga groddkusiner.


Groddar är mycket rika på enzymer och flera vitaminer som A, B, C, D och E. Därtill innehåller de järn, kalcium och kostfiber.Vanligast i sallader, förutom ärtskott, är groddar av alfalfa, bönor, linser och rödbetor. De senare en vanlig dekoration även till varmrätter med sin klarröda färg.

Numera finns det också en mängd recept på varmrätter med groddar i. Den riviga purjolöksgrodden passar utmärkt tillsammans med såväl lax som kyckling.

Läs mer på: www.grogarden.se >>

Bli Prenumerant
GRATIS! Gör som över 33.000 kollegor. Få fribiljetter till mässor, intressanta branschnyheter & jobberbjudanden via vårt månadsutskick!
Avregistrera min email
Facebook

Gilla oss på Facebook och få dom senaste nyheterna, spännande jobberbjudanden och inbjudningar till mässor.

 

 

 

 

 


 

Om Hotell- & Restaurangtorget

Hotell & Restaurangtorget grundades 2006 och är idag Sveriges största marknadsplats för alla som är verksamma inom hotell- restaurang-, café-, storkök- och fastfoodbranschen.

Här finns en branschguide där du hittar alla leverantörer av alltifrån kassasystem till restaurangutrustning till komplett hotellinredning.

Här söker du & hittar din personal. Med nyhetsbrevet håller vi dig uppdaterad på vad som händer i branschen när det gäller nya produkter och tjänster. I forumet diskuteras allt mellan himmel och jord.

Kort & gott. Här hittar du allt du behöver till din rörelse, på ett och samma ställe!

Eftersom man inte är bättre än sin sista omelett så får du gärna höra av dig om du har synpunkter på hur vi kan göra Hotell- & Restaurangtorget ännu bättre!

Med positiva hälsningar

Daniel Spendrup
daniel@hrtorget.se
035 - 12 30 56

 


ANNONSERA PÅ HRTORGET
 

Epost: info@hrtorget.se

 

Telefon : 035 - 12 30 56

Hotell- & Restaurangtorget
Kristinebergsvägen 15
302 42 Halmstad

Sitemap