Ditt meddelande har skickats!


Top Header
Du är här: Startsida - Nyheter - Minska svinnet med nya hållbarare macaronsMinska svinnet med nya hållbarare macarons

2011-04-20 02:53:07
Den ljuvliga lilla färgglada kakan macaron, som är ett mellanting mellan maräng och biskvi med en smaksatt smörkräm mellan de båda kaklagren, är en allt vanligare syn på svenska caféer. Men ett problem har varit hållbarheten.


De franska, läckra små dubbeldäckarna levereras vanligen i fryst form och efter att ha plockat fram dem i disken håller de bara ett par dagar.

Nu har en ny och hållbarare kaka letat sig ända hit till Sverige. Det Belgiska familjeägda bageriet D’Haubry har bakat denna kaka sedan 1984 och förfinat receptet till att kakan håller upp till fem månader i rumstemperatur utan att tappa i smak eller konsistens.

Kakorna kan köpas hos Gastronomileverantören i mixade påsar som både kan säljas som de är eller öppnas och säljas för servering. Inom kort säljs de också styckevis i bulk. Kakorna finns i smakerna jordgubb, pistage, citron, choklad, vanilj och mocca.

Den lilla färggranna kakan macaron är en njutning för alla kakälskare men särskilt för dem som inte tål gluten eftersom kakan inte innehåller något mjöl.

Läs mer på www.gastronomileverantoren.se>>

Bli Prenumerant
GRATIS! Gör som över 33.000 kollegor. Få fribiljetter till mässor, intressanta branschnyheter & jobberbjudanden via vårt månadsutskick!
Avregistrera min email
Facebook

Gilla oss på Facebook och få dom senaste nyheterna, spännande jobberbjudanden och inbjudningar till mässor.

 

 

 

 

 


 

Om Hotell- & Restaurangtorget

Hotell & Restaurangtorget grundades 2006 och är idag Sveriges största marknadsplats för alla som är verksamma inom hotell- restaurang-, café-, storkök- och fastfoodbranschen.

Här finns en branschguide där du hittar alla leverantörer av alltifrån kassasystem till restaurangutrustning till komplett hotellinredning.

Här söker du & hittar din personal. Med nyhetsbrevet håller vi dig uppdaterad på vad som händer i branschen när det gäller nya produkter och tjänster. I forumet diskuteras allt mellan himmel och jord.

Kort & gott. Här hittar du allt du behöver till din rörelse, på ett och samma ställe!

Eftersom man inte är bättre än sin sista omelett så får du gärna höra av dig om du har synpunkter på hur vi kan göra Hotell- & Restaurangtorget ännu bättre!

Med positiva hälsningar

Daniel Spendrup
daniel@hrtorget.se
035 - 12 30 56

 


ANNONSERA PÅ HRTORGET
 

Epost: info@hrtorget.se

 

Telefon : 035 - 12 30 56

Hotell- & Restaurangtorget
Kristinebergsvägen 15
302 42 Halmstad

Sitemap