Ditt meddelande har skickats!


Top Header
Du är här: Startsida - Nyheter - Skräddarsy din utemiljö med en hopfällbar uteserveringSkräddarsy din utemiljö med en hopfällbar uteservering

2011-04-19 08:35:59
Våren är här och med den alla härliga uteserveringar. För er som funderar på att fräscha upp uteserveringen är den hopfällbara uteserveringen ett smart alternativ.


Den hopfällbara uteserveringen består av två moduler fastsatt med gångjärn och tillverkas med ett kraftigt tyg i canvas eller laminerat glas efter kundens önskemål.

– Vi gör allt efter kundens önskemål så själva modulen kan måttbeställas och på tyget kan till exempel restaurangens logotyp tryckas upp, säger Erik Skog på ES Rostfria som tillverkar den hopfällbara uteserveringen.

Konstruktionen är stadig och stabil och gör den enkel att fälla upp på våren liksom att plocka ned till hösten. Det rostfria stålet gör uteserveringen också mycket tålig i väder och vind.

Förutom den hopfällbara uteserveringen hjälper företaget också till med design och konstruktion av invändig utrustning såsom diskbänkar, vagnar, barbord och barstolar samt hyllor. Allt i rostfritt förstås.


Läs mer på www.esrostfria.se>>

Bli Prenumerant
GRATIS! Gör som över 33.000 kollegor. Få fribiljetter till mässor, intressanta branschnyheter & jobberbjudanden via vårt månadsutskick!
Avregistrera min email
Facebook

Gilla oss på Facebook och få dom senaste nyheterna, spännande jobberbjudanden och inbjudningar till mässor.

 

 

 

 

 


 

Om Hotell- & Restaurangtorget

Hotell & Restaurangtorget grundades 2006 och är idag Sveriges största marknadsplats för alla som är verksamma inom hotell- restaurang-, café-, storkök- och fastfoodbranschen.

Här finns en branschguide där du hittar alla leverantörer av alltifrån kassasystem till restaurangutrustning till komplett hotellinredning.

Här söker du & hittar din personal. Med nyhetsbrevet håller vi dig uppdaterad på vad som händer i branschen när det gäller nya produkter och tjänster. I forumet diskuteras allt mellan himmel och jord.

Kort & gott. Här hittar du allt du behöver till din rörelse, på ett och samma ställe!

Eftersom man inte är bättre än sin sista omelett så får du gärna höra av dig om du har synpunkter på hur vi kan göra Hotell- & Restaurangtorget ännu bättre!

Med positiva hälsningar

Daniel Spendrup
daniel@hrtorget.se
035 - 12 30 56

 


ANNONSERA PÅ HRTORGET
 

Epost: info@hrtorget.se

 

Telefon : 035 - 12 30 56

Hotell- & Restaurangtorget
Kristinebergsvägen 15
302 42 Halmstad

Sitemap