Ditt meddelande har skickats!


Top Header
Du är här: Startsida - Nyheter - Luftfritösen som friterar utan oljaLuftfritösen som friterar utan olja

2011-03-24 05:55:58
Att fritera mat utan olja är en nyttig möjlighet för dagens restaurangkök. Med en luftfritös kan man tillreda pommes frites, chicken nuggets, chilli cheese, grönsaker och andra halvfabrikat utan att tillsätta en droppe olja eller fett.
Metoden medför även flera ekonomiska fördelar…-Vi ser många fördelar med vår luftfritös där hälsa och mindre brandrisk är de viktigaste, säger Henrik Önnermark som är VD för Lightfry Sweden AB.

Lightfry erbjuder en snabb tillagning som dessutom är fettfri och nyttigare. Pommes frites från luftfritösen innehåller 50-60% mindre fett i jämförelse med de oljefriterade.
Den lilla mängd fett som finns i tex. pommes frites från tillverkarna räcker för att det ska smaka gott och bli tillräckligt krispigt.

Att fritera utan olja medför även en förbättrad arbetsmiljö totalt när oljedimman
Elimineras samtidigt som det är bra för miljön i allmänhet.

Ekonomiska fördelar

• Fritering utan olja ger stora besparingar vid såväl
inköp som destruktion av olja.

• Låg energiförbrukning.

• Reducerad brandrisk. 90% av alla restaurangbränder
härrör sig från fritösen.

• Eliminerad oljedimma gör att behovet av ventilationsutrustning med hög kapacitet blir mindre. Detta innebär lägre installationskostnader vid nyetablering.

• Automatisk rengöring med integrerad diskmaskin ger besparingar på upp till 350 arbetstimmar per år jämfört med konventionell fritering.

Läs mer på www.lightfry.se >>

Bli Prenumerant
GRATIS! Gör som över 33.000 kollegor. Få fribiljetter till mässor, intressanta branschnyheter & jobberbjudanden via vårt månadsutskick!
Avregistrera min email
Facebook

Gilla oss på Facebook och få dom senaste nyheterna, spännande jobberbjudanden och inbjudningar till mässor.

 

 

 

 

 


 

Om Hotell- & Restaurangtorget

Hotell & Restaurangtorget grundades 2006 och är idag Sveriges största marknadsplats för alla som är verksamma inom hotell- restaurang-, café-, storkök- och fastfoodbranschen.

Här finns en branschguide där du hittar alla leverantörer av alltifrån kassasystem till restaurangutrustning till komplett hotellinredning.

Här söker du & hittar din personal. Med nyhetsbrevet håller vi dig uppdaterad på vad som händer i branschen när det gäller nya produkter och tjänster. I forumet diskuteras allt mellan himmel och jord.

Kort & gott. Här hittar du allt du behöver till din rörelse, på ett och samma ställe!

Eftersom man inte är bättre än sin sista omelett så får du gärna höra av dig om du har synpunkter på hur vi kan göra Hotell- & Restaurangtorget ännu bättre!

Med positiva hälsningar

Daniel Spendrup
daniel@hrtorget.se
035 - 12 30 56

 


ANNONSERA PÅ HRTORGET
 

Epost: info@hrtorget.se

 

Telefon : 035 - 12 30 56

Hotell- & Restaurangtorget
Kristinebergsvägen 15
302 42 Halmstad

Sitemap