Ditt meddelande har skickats!


Top Header
Du är här: Startsida - Nyheter - Klädleverantör och restaurangguide i unikt samarbeteKlädleverantör och restaurangguide i unikt samarbete

2011-03-24 04:54:52
Sedan ett år tillbaka säljs hela Bragards sortiment även i Sverige. Dessutom har man nyligen slutit ett exklusivt samarbetsavtal med restaurangguiden White Guide som gör att deras utvalda restauranger har möjlighet att bära sortimentet från Bragard med White Guides logotype.


Bragard bildades 1933 i Frankrike och är sedan dess etablerat som ett välkänt märke inom framför allt de exklusivare restaurangköken. Det är kockrocken Grand Chef, sydd i egyptisk bomull, som har kommit att bli många internationella stjärnkockarnas speciella favorit.

"– Bragard står för den höga kvalitet som våra produkter också är kända för. Eftersom varumärket ingår i Kwintet-koncernen så är det lika naturligt som spännande att ha det i vårt sortiment", säger Andreas Lycken, chef för Hejco Yrkeskläder i Sverige.

Nu erbjuder Hejco och Bragard de svenska restauranger som utvalts till White Guide att bära yrkeskläder från Bragard med White Guides logotype. White Guide är en heltäckande restaurangguide för Sverige som utvärderar den svenska restaurangscenen.

Hejco Yrkeskläder har varit aktiva inom Hotell- och restaurangbranschen i över 50 år. I dag ingår Boråsföretaget i Kwintet-koncernen, där också Bragard finns.

Bli Prenumerant
GRATIS! Gör som över 33.000 kollegor. Få fribiljetter till mässor, intressanta branschnyheter & jobberbjudanden via vårt månadsutskick!
Avregistrera min email
Facebook

Gilla oss på Facebook och få dom senaste nyheterna, spännande jobberbjudanden och inbjudningar till mässor.

 

 

 

 

 


 

Om Hotell- & Restaurangtorget

Hotell & Restaurangtorget grundades 2006 och är idag Sveriges största marknadsplats för alla som är verksamma inom hotell- restaurang-, café-, storkök- och fastfoodbranschen.

Här finns en branschguide där du hittar alla leverantörer av alltifrån kassasystem till restaurangutrustning till komplett hotellinredning.

Här söker du & hittar din personal. Med nyhetsbrevet håller vi dig uppdaterad på vad som händer i branschen när det gäller nya produkter och tjänster. I forumet diskuteras allt mellan himmel och jord.

Kort & gott. Här hittar du allt du behöver till din rörelse, på ett och samma ställe!

Eftersom man inte är bättre än sin sista omelett så får du gärna höra av dig om du har synpunkter på hur vi kan göra Hotell- & Restaurangtorget ännu bättre!

Med positiva hälsningar

Daniel Spendrup
daniel@hrtorget.se
035 - 12 30 56

 


ANNONSERA PÅ HRTORGET
 

Epost: info@hrtorget.se

 

Telefon : 035 - 12 30 56

Hotell- & Restaurangtorget
Kristinebergsvägen 15
302 42 Halmstad

Sitemap