Ditt meddelande har skickats!


Top Header
Du är här: Startsida - Nyheter - En upplyst bardisk som drar blickarna till sigEn upplyst bardisk som drar blickarna till sig

2011-03-24 03:14:13
Från italienska Pedrali kommer den läckra modulbaren Tetris. Baren är designad för både inom- och utomhusbruk. Det smarta modulsystemet gör Tetris mycket flexibelt. Finns även med bakgrundsbelysning som gör baren till det självklara blickfånget i alla miljöer.


Övriga tillval är toppskivor och arbetsytor i borstat rostfritt som är tåligt och lätt att hålla rent. Tetris är ett miljövänligt alternativ och består till 100 % av återvinningsbart material.

Tetris är designad av Marco Pocci & Claudio Dondoli för Italienska Pedrali som är en av Italiens största möbeltillverkare av hotell- & restaurangmöbler.

Baren är tänkt att I första hand ge extraförsäljning och samtidigt en läcker belysning till uteserveringen på bäde hotell & restauranger.

Goods hjälper till att rita och projektera miljön och logistiken så att det blir så kostnadseffektivt som möjligt.

Pris från 6 800 kr/modul exkl. moms (1455 mm).

Tetris hittar du hos GOODS >>

Bli Prenumerant
GRATIS! Gör som över 33.000 kollegor. Få fribiljetter till mässor, intressanta branschnyheter & jobberbjudanden via vårt månadsutskick!
Avregistrera min email
Facebook

Gilla oss på Facebook och få dom senaste nyheterna, spännande jobberbjudanden och inbjudningar till mässor.

 

 

 

 

 


 

Om Hotell- & Restaurangtorget

Hotell & Restaurangtorget grundades 2006 och är idag Sveriges största marknadsplats för alla som är verksamma inom hotell- restaurang-, café-, storkök- och fastfoodbranschen.

Här finns en branschguide där du hittar alla leverantörer av alltifrån kassasystem till restaurangutrustning till komplett hotellinredning.

Här söker du & hittar din personal. Med nyhetsbrevet håller vi dig uppdaterad på vad som händer i branschen när det gäller nya produkter och tjänster. I forumet diskuteras allt mellan himmel och jord.

Kort & gott. Här hittar du allt du behöver till din rörelse, på ett och samma ställe!

Eftersom man inte är bättre än sin sista omelett så får du gärna höra av dig om du har synpunkter på hur vi kan göra Hotell- & Restaurangtorget ännu bättre!

Med positiva hälsningar

Daniel Spendrup
daniel@hrtorget.se
035 - 12 30 56

 


ANNONSERA PÅ HRTORGET
 

Epost: info@hrtorget.se

 

Telefon : 035 - 12 30 56

Hotell- & Restaurangtorget
Kristinebergsvägen 15
302 42 Halmstad

Sitemap