Ditt meddelande har skickats!


Top Header
Du är här: Startsida - Nyheter - Smart system för rengöringsprodukter minskar negativ miljöpåverkanSmart system för rengöringsprodukter minskar negativ miljöpåverkan

2011-03-24 01:47:18
Vid användandet av koncentrerade rengöringsprodukter för kök och lokalvård är det av högsta vikt för både miljö och ekonomi att de doseras kontrollerat och korrekt vilket är anledningen till att SmartDose systemet nyligen lanserades på marknaden.


Koncentrerade städprodukter innebär färre transporter eftersom mindre vatten behöver transporteras och mindre emballage behöver i sin tur skickas till återvinningen.

SmartDose är ett portabelt, underhållsfritt slutet system utan krav på vattenanslutning och är lämpligt för både den lilla och den medelstora enheten. Systemet möjliggör enligt Diversey som är företaget bakom produkten, ett smartare, enklare och säkrare sätt att dosera koncentrerade rengöringsprodukter.

SmartDose ger alltid korrekt dos vilket minimerar risken både för över- och underdosering och den smarta pumpen i flaskan är konstruerad så att inget koncentrat lämnas kvar. När SmartDose-flaskan är tom sorteras den som hårdplast och är fullt återvinningsbar. Enkla ikoner på doseringshuvudet guidar användaren, sänker inlärningskurvan och minskar därmed risken för felanvändning på grund av missförstånd.

Det slutna systemet ökar säkerheten och minskar risken för användaren att komma i direktkontakt med kemilkalier eller att använda sig av fel produkt till fel applikation. SmartDose ger genom koncentrerad formula och korrekt dosering möjlighet till ekonomiska fördelar och ökad säkerhet för användaren samtidigt som den negativa miljöpåverkan minskar.


Bli Prenumerant
GRATIS! Gör som över 33.000 kollegor. Få fribiljetter till mässor, intressanta branschnyheter & jobberbjudanden via vårt månadsutskick!
Avregistrera min email
Facebook

Gilla oss på Facebook och få dom senaste nyheterna, spännande jobberbjudanden och inbjudningar till mässor.

 

 

 

 

 


 

Om Hotell- & Restaurangtorget

Hotell & Restaurangtorget grundades 2006 och är idag Sveriges största marknadsplats för alla som är verksamma inom hotell- restaurang-, café-, storkök- och fastfoodbranschen.

Här finns en branschguide där du hittar alla leverantörer av alltifrån kassasystem till restaurangutrustning till komplett hotellinredning.

Här söker du & hittar din personal. Med nyhetsbrevet håller vi dig uppdaterad på vad som händer i branschen när det gäller nya produkter och tjänster. I forumet diskuteras allt mellan himmel och jord.

Kort & gott. Här hittar du allt du behöver till din rörelse, på ett och samma ställe!

Eftersom man inte är bättre än sin sista omelett så får du gärna höra av dig om du har synpunkter på hur vi kan göra Hotell- & Restaurangtorget ännu bättre!

Med positiva hälsningar

Daniel Spendrup
daniel@hrtorget.se
035 - 12 30 56

 


ANNONSERA PÅ HRTORGET
 

Epost: info@hrtorget.se

 

Telefon : 035 - 12 30 56

Hotell- & Restaurangtorget
Kristinebergsvägen 15
302 42 Halmstad

Sitemap