Ditt meddelande har skickats!


Top Header
Du är här: Startsida - Nyheter - Nästan fullbokat på Sveriges Bageri och KonditorimässaNästan fullbokat på Sveriges Bageri och Konditorimässa

2011-02-24 01:31:30
Förberedelserna inför branschmässan Sveriges Bageri och Konditorimässa den 15-18 september 2011 på Kistamässan är inne i ett aktivt skede. Seminarieprogrammet och andra aktiviteter, som exempelvis Mack-SM, som arrangeras av Sveriges bagare och konditorer, planeras för fullt. Och redan nu är 90 procent av utställningsytan bokad.


Kistamässan är väldigt nöjda med att efterfrågan är så stor och att nya målgrupper visar intresse för mässan. Höstens mässa kommer att bli både givande och heltäckande. För en del mindre och nystartade företag kan beslutet att delta vara svårt att ta. Därför har Kistamässan utvecklat ett torg, som samlar flera mindre aktörer på en gemensam yta.

Vidare är mässan nu inne i ett skede där skräddarsydda seminarier med spännande inriktningar och inspirerande aktiviteter börjar ta form. Utöver affärer, kommer mässans första dag att ägnas unga lovande bagare och konditorer, samt att Sveriges godaste och mest nyskapande macka kommer att utses i Mack-SM. Sveriges Bageri och Konditorimässa är höstens stora händelse för bageri- och konditorbranschen, som återigen står på egna ben och fyller alla mässhallar.

Arrangörerna satsar på bredd, djup och innehåll för att attrahera besökare som har stort intresse för branschen. Mässan pågår i år under fyra dagar, med start torsdag och avslut söndag. Detta för att alla ska ha möjlighet att besöka mässan. Och för att göra det ännu enklare för långväga besökare har speciella resepaket tagits fram från Malmö, Helsingborg, Göteborg och Sundsvall.

För mer information om mässan besök gärna www.sverigesbagerimassa.se


Bli Prenumerant
GRATIS! Gör som över 33.000 kollegor. Få fribiljetter till mässor, intressanta branschnyheter & jobberbjudanden via vårt månadsutskick!
Avregistrera min email
Facebook

Gilla oss på Facebook och få dom senaste nyheterna, spännande jobberbjudanden och inbjudningar till mässor.

 

 

 

 

 


 

Om Hotell- & Restaurangtorget

Hotell & Restaurangtorget grundades 2006 och är idag Sveriges största marknadsplats för alla som är verksamma inom hotell- restaurang-, café-, storkök- och fastfoodbranschen.

Här finns en branschguide där du hittar alla leverantörer av alltifrån kassasystem till restaurangutrustning till komplett hotellinredning.

Här söker du & hittar din personal. Med nyhetsbrevet håller vi dig uppdaterad på vad som händer i branschen när det gäller nya produkter och tjänster. I forumet diskuteras allt mellan himmel och jord.

Kort & gott. Här hittar du allt du behöver till din rörelse, på ett och samma ställe!

Eftersom man inte är bättre än sin sista omelett så får du gärna höra av dig om du har synpunkter på hur vi kan göra Hotell- & Restaurangtorget ännu bättre!

Med positiva hälsningar

Daniel Spendrup
daniel@hrtorget.se
035 - 12 30 56

 


ANNONSERA PÅ HRTORGET
 

Epost: info@hrtorget.se

 

Telefon : 035 - 12 30 56

Hotell- & Restaurangtorget
Kristinebergsvägen 15
302 42 Halmstad

Sitemap