Ditt meddelande har skickats!


Top Header
Du är här: Startsida - Nyheter - Hygiengaller som gör det enkelt att hålla rent vid golvbrunnenHygiengaller som gör det enkelt att hålla rent vid golvbrunnen

2011-02-11 09:03:33
Att hålla rent runt golvbrunnen i köket är ett vanligt problem i ett restaurangkök. Med ett hygiengaller blir renhållningen av avloppen avsevärt lättare. Gallret är helgjutet i ett enda stycke och har inga skarpa kanter, ytor eller vrår där smuts kan samlas.


Gallret tillverkas helt och hållet i rostfritt stål, till såväl kvadratiska golvbrunnar som avlånga golvrännor, och är extremt slitstarkt och tåligt. Förutom kök passar det även bra i barer och i städ- och tvättrum.

Bakom designen för "Hygienic Pro" som gallret heter, står företaget BLÜCHER som tillverkar rostfria avvattningssystem, anpassade för stora mängder vatten.

Mer info & bilder >>Bli Prenumerant
GRATIS! Gör som över 33.000 kollegor. Få fribiljetter till mässor, intressanta branschnyheter & jobberbjudanden via vårt månadsutskick!
Avregistrera min email
Facebook

Gilla oss på Facebook och få dom senaste nyheterna, spännande jobberbjudanden och inbjudningar till mässor.

 

 

 

 

 


 

Om Hotell- & Restaurangtorget

Hotell & Restaurangtorget grundades 2006 och är idag Sveriges största marknadsplats för alla som är verksamma inom hotell- restaurang-, café-, storkök- och fastfoodbranschen.

Här finns en branschguide där du hittar alla leverantörer av alltifrån kassasystem till restaurangutrustning till komplett hotellinredning.

Här söker du & hittar din personal. Med nyhetsbrevet håller vi dig uppdaterad på vad som händer i branschen när det gäller nya produkter och tjänster. I forumet diskuteras allt mellan himmel och jord.

Kort & gott. Här hittar du allt du behöver till din rörelse, på ett och samma ställe!

Eftersom man inte är bättre än sin sista omelett så får du gärna höra av dig om du har synpunkter på hur vi kan göra Hotell- & Restaurangtorget ännu bättre!

Med positiva hälsningar

Daniel Spendrup
daniel@hrtorget.se
035 - 12 30 56

 


ANNONSERA PÅ HRTORGET
 

Epost: info@hrtorget.se

 

Telefon : 035 - 12 30 56

Hotell- & Restaurangtorget
Kristinebergsvägen 15
302 42 Halmstad

Sitemap