Ditt meddelande har skickats!


Top Header
Du är här: Startsida - Nyheter - Tapptornet som smaksätter och portionerar bordsvattnetTapptornet som smaksätter och portionerar bordsvattnet

2011-01-24 09:10:19
Calypso är namnet på en ny typ av tapptorn för att fylla karaffer och glas med naturellt eller kolsyrat bordsvatten. Servitören kan med enkla knapptrycka smaksätta vattnet och samtidigt portionera vattnet efter förprogrammerade alternativ så att mängden anpassas efter glaset eller karaffen.


Tappen sparar tid eftersom man inte behöver ”passa” vid påfyllningen vilket gör att personalen kan göra annat medans flaskan fylls.

”Produkten skapar utrymme för de små kringgöromålen som är verklighet i ett restaurangkök eller en konferensanläggning” säger Escowas VD Mattias Källemyr.

Tapptornet är tillverkad i sandblästrad aluminium och kan kopplas till Escowas ordinarie utbud av vattenkylare. Till tapptornet hör en pumpenhet som distribuerar tre olika smaker.

Calypso levereras av Escowa >>

Du kan även besöka leverantören i monter I:17 på Restaurangexpo 2011, som arrangeras av EasyFairs i Kistamässans lokaler.

Bli Prenumerant
GRATIS! Gör som över 33.000 kollegor. Få fribiljetter till mässor, intressanta branschnyheter & jobberbjudanden via vårt månadsutskick!
Avregistrera min email
Facebook

Gilla oss på Facebook och få dom senaste nyheterna, spännande jobberbjudanden och inbjudningar till mässor.

 

 

 

 

 


 

Om Hotell- & Restaurangtorget

Hotell & Restaurangtorget grundades 2006 och är idag Sveriges största marknadsplats för alla som är verksamma inom hotell- restaurang-, café-, storkök- och fastfoodbranschen.

Här finns en branschguide där du hittar alla leverantörer av alltifrån kassasystem till restaurangutrustning till komplett hotellinredning.

Här söker du & hittar din personal. Med nyhetsbrevet håller vi dig uppdaterad på vad som händer i branschen när det gäller nya produkter och tjänster. I forumet diskuteras allt mellan himmel och jord.

Kort & gott. Här hittar du allt du behöver till din rörelse, på ett och samma ställe!

Eftersom man inte är bättre än sin sista omelett så får du gärna höra av dig om du har synpunkter på hur vi kan göra Hotell- & Restaurangtorget ännu bättre!

Med positiva hälsningar

Daniel Spendrup
daniel@hrtorget.se
035 - 12 30 56

 


ANNONSERA PÅ HRTORGET
 

Epost: info@hrtorget.se

 

Telefon : 035 - 12 30 56

Hotell- & Restaurangtorget
Kristinebergsvägen 15
302 42 Halmstad

Sitemap