Ditt meddelande har skickats!


Top Header
Du är här: Startsida - Nyheter - Hotellkedja installerar helautomatisk in- & utcheckningslösningHotellkedja installerar helautomatisk in- & utcheckningslösning

2011-01-24 08:32:52
Nyöppnade Comfort Xpress Hotel i Oslo tar begreppet självbetjäning ett steg längre genom att erbjuda sina gäster automatiskt in- och utcheckning med hjälp av sms, email och smart RFID teknik.


Det första Comfort Xpress hotellet öppnade 10 Januari i Oslo och kan stoltsera med hotellbranschens första 100% automatiska in/utcheckningslösning.

” På ankomstdagen mottar gästen ett meddelande via email/SMS med sitt rumsnummer och en kod. Gästen kan då gå direkt till rummet och kan låsa upp med en ”OpenWays Mobile Key” som helt enkelt är en digital nyckel i mobilen. Det andra alternativet är att gå till självbetjäningskiosken för in- & utcheckningen och få ett RFID nyckelkort.
Systemet är otroligt enkelt att använda och sparar tid för både gäst och personal.” berättar Mikael Svensson på Hotel Supply Scandinavia som levererat lösningen.

“Luftfarten har haft självbetjänings incheckning i 10 år, och vi kände att det var på tiden att hotellbranschen tog efter. Den 100 % automatiska check-in lösning tillåter gästen att checka in var, när och hur de vill vilket vi redan har fått positiv respons på. Det gör oss lite stolta över att kunna sätta en ny standard i branschen.” säger Thomas Westergaard, vice VD för Comfort Hotels och Nordic Choice Hotels.

Det automatiska in- och utcheckningsystemet är utvecklat av Kaba, Ariane och OpenWays

Läs mer på www.hotelsupply.se >> Eller ring 0708-435 080

Bli Prenumerant
GRATIS! Gör som över 33.000 kollegor. Få fribiljetter till mässor, intressanta branschnyheter & jobberbjudanden via vårt månadsutskick!
Avregistrera min email
Facebook

Gilla oss på Facebook och få dom senaste nyheterna, spännande jobberbjudanden och inbjudningar till mässor.

 

 

 

 

 


 

Om Hotell- & Restaurangtorget

Hotell & Restaurangtorget grundades 2006 och är idag Sveriges största marknadsplats för alla som är verksamma inom hotell- restaurang-, café-, storkök- och fastfoodbranschen.

Här finns en branschguide där du hittar alla leverantörer av alltifrån kassasystem till restaurangutrustning till komplett hotellinredning.

Här söker du & hittar din personal. Med nyhetsbrevet håller vi dig uppdaterad på vad som händer i branschen när det gäller nya produkter och tjänster. I forumet diskuteras allt mellan himmel och jord.

Kort & gott. Här hittar du allt du behöver till din rörelse, på ett och samma ställe!

Eftersom man inte är bättre än sin sista omelett så får du gärna höra av dig om du har synpunkter på hur vi kan göra Hotell- & Restaurangtorget ännu bättre!

Med positiva hälsningar

Daniel Spendrup
daniel@hrtorget.se
035 - 12 30 56

 


ANNONSERA PÅ HRTORGET
 

Epost: info@hrtorget.se

 

Telefon : 035 - 12 30 56

Hotell- & Restaurangtorget
Kristinebergsvägen 15
302 42 Halmstad

Sitemap