Ditt meddelande har skickats!


Top Header
Du är här: Startsida - Nyheter - Avfallskylen som får bukt med illaluktande sopor på minimal ytaAvfallskylen som får bukt med illaluktande sopor på minimal yta

2011-01-16 06:03:27
Den nya typen av avfallskyl levereras som en färdig enhet och efter att sladden har satts i eluttaget så är det bara att rulla in sopkärlen i kylen och stänga dörrarna. Detta gör kylen till ett smidigare och dessutom billigare alternativ i förhållande till platsbyggda och ofta utrymmeskrävande avfallskylar.


Avfallskylens användare finns inom restaurangmarknaden, den offentliga sektorn, butiksnäringen och livsmedelsindustrin och är ett välkommet alternativ för de som driver en restaurang, cafe eller butik där varje centimeter är avgörande.

” - Normalt tvingas man installera ett kylrum för att få bort odör och försvara sopor men denna enkla lösning gör att man inte behöver någon installation alls. Det är bara att ta bort emballaget från avfallskylen, ansluta den till eluttaget och då är kylen klar för användning. Och det är just enkelheten och ekonomin både i driftsunderhåll och initial investering som gjort kylen så populär.” förklarar Niklas Lundkvist på Nordic Cooling Solutions.

Avfallskylarna finns i två storlekar, antingen för ett 240-liters kärl eller för två 240-liters kärl. Måtten är 1800 x 950 x 1350mm eller 1400 x 950 x 1350mm.

Mer information om avfallskylen hittar du på Nordic Cooling Solutions webbplats >>
Bli Prenumerant
GRATIS! Gör som över 33.000 kollegor. Få fribiljetter till mässor, intressanta branschnyheter & jobberbjudanden via vårt månadsutskick!
Avregistrera min email
Facebook

Gilla oss på Facebook och få dom senaste nyheterna, spännande jobberbjudanden och inbjudningar till mässor.

 

 

 

 

 


 

Om Hotell- & Restaurangtorget

Hotell & Restaurangtorget grundades 2006 och är idag Sveriges största marknadsplats för alla som är verksamma inom hotell- restaurang-, café-, storkök- och fastfoodbranschen.

Här finns en branschguide där du hittar alla leverantörer av alltifrån kassasystem till restaurangutrustning till komplett hotellinredning.

Här söker du & hittar din personal. Med nyhetsbrevet håller vi dig uppdaterad på vad som händer i branschen när det gäller nya produkter och tjänster. I forumet diskuteras allt mellan himmel och jord.

Kort & gott. Här hittar du allt du behöver till din rörelse, på ett och samma ställe!

Eftersom man inte är bättre än sin sista omelett så får du gärna höra av dig om du har synpunkter på hur vi kan göra Hotell- & Restaurangtorget ännu bättre!

Med positiva hälsningar

Daniel Spendrup
daniel@hrtorget.se
035 - 12 30 56

 


ANNONSERA PÅ HRTORGET
 

Epost: info@hrtorget.se

 

Telefon : 035 - 12 30 56

Hotell- & Restaurangtorget
Kristinebergsvägen 15
302 42 Halmstad

Sitemap