Ditt meddelande har skickats!


Top Header
Du är här: Startsida - Nyheter - Snart dags för Fastfood & Café / RestaurangExpo 2011 + FribiljetterSnart dags för Fastfood & Café / RestaurangExpo 2011 + Fribiljetter

2011-01-16 05:22:52
Den 2-3 februari är det dags för easyFairs två mässor att gå av stapeln på Kistamässan i Stockholm. För första gången går RestaurangExpo samtidigt med Fastfood & Café vilket innebär att de tillsammans blir Sveriges största branschevent under 2011 med ca 200 utställare.


Fribiljetter till mässan - Ange kod 1280
Klicka här för att skriva ut dina fribiljetter till mässan >>
OBS! Ange kod 1280 (ord. pris 150:-)

" - Två stora branschmässor under ett tak innebär att hela branschen - såväl stjärnkrögaren som caféägaren - hittar något matnyttigt bland produkter, utställare och seminarier på mässorna", säger Ann-Kristin Mogren, projektledare för mässorna.

Stort intresse för mässorna
Det har varit ett högt tryck från utställarna för att ställa ut på mässorna. 200 utställare kommer att visa produkter, tjänster, nyheter och trender inom snabbmat, café och restaurang under två dagar. Även besökarna är mycket intresserade.

” - Förregistreringen för besökare är rekordhög i år vilket visar att vi har ett väl fungerande koncept som besökarna uppskattar. Det är kul att se att både utställare och besökare är så intresserade av mässorna”, säger Ann-Kristin Mogren.

Paneldebatt om mat i offentlig sektor
Mat i offentlig sektor har varit ett hett ämne den senaste tiden. Matprofiler som Jamie Oliver och även svenska Melker Andersson har tagit upp frågan i olika teveprogram.

På Fastfood & Café / RestaurangExpo 2011 leder nobelkocken Johnny Johansson en paneldebatt om ämnet. I debatten möts privat och offentlig sektor och diskuterar frågor som: Vad händer med maten i den offentliga sektorn? Ska kostnader få styra över skolmatens näringsinnehåll? Och är den mat som serveras på våra äldreboenden det som vi själva vill äta när vi blir äldre?

Många namnkunniga talare på mässorna
Mässan har många intressanta talare inom en mängd ämnen som rör viktiga frågor i branschen. Här kan besökarna få veta allt om framtidens trender och hur de gör sina verksamheter eftertraktade och får fler gäster som spenderar mer.

Bland talarna på mässorna finns Erik Lallerstedt, Peter Kreiner från danska noma – världens bästa restaurang, nobelkocken Johnny Johansson, mästerbaristan Kaveh Azzizian, Pär Larshans från Max hamburgerrestauranger samt de engelska trendspanarna ”The food people”.

Fribiljetter till mässan - Ange kod 1280
Klicka här för att skriva ut dina fribiljetter till mässan >>

OBS! Ange kod 1280 (ord. pris 150:-)

Bli Prenumerant
GRATIS! Gör som över 33.000 kollegor. Få fribiljetter till mässor, intressanta branschnyheter & jobberbjudanden via vårt månadsutskick!
Avregistrera min email
Facebook

Gilla oss på Facebook och få dom senaste nyheterna, spännande jobberbjudanden och inbjudningar till mässor.

 

 

 

 

 


 

Om Hotell- & Restaurangtorget

Hotell & Restaurangtorget grundades 2006 och är idag Sveriges största marknadsplats för alla som är verksamma inom hotell- restaurang-, café-, storkök- och fastfoodbranschen.

Här finns en branschguide där du hittar alla leverantörer av alltifrån kassasystem till restaurangutrustning till komplett hotellinredning.

Här söker du & hittar din personal. Med nyhetsbrevet håller vi dig uppdaterad på vad som händer i branschen när det gäller nya produkter och tjänster. I forumet diskuteras allt mellan himmel och jord.

Kort & gott. Här hittar du allt du behöver till din rörelse, på ett och samma ställe!

Eftersom man inte är bättre än sin sista omelett så får du gärna höra av dig om du har synpunkter på hur vi kan göra Hotell- & Restaurangtorget ännu bättre!

Med positiva hälsningar

Daniel Spendrup
daniel@hrtorget.se
035 - 12 30 56

 


ANNONSERA PÅ HRTORGET
 

Epost: info@hrtorget.se

 

Telefon : 035 - 12 30 56

Hotell- & Restaurangtorget
Kristinebergsvägen 15
302 42 Halmstad

Sitemap