Ditt meddelande har skickats!


Top Header
Du är här: Startsida - Nyheter - Laga maten på uteserveringen i sommarLaga maten på uteserveringen i sommar

2011-01-16 04:32:25
I sommar kan du nu flytta ut matlagningen till uteserveringen eller kanske redan till vårens afterskialtan? Lanseringen av matlagningsserien GrillSymbol för utomhusbruk består av stora stekhällarna, wokpannorna och barbeque rökugnar som blir ett roligt och aptitretande inslag för dina gäster.Med kapacitet för 50 personer och en suveränt vindskyddad och 3-ringad gasolbrännare som förutom god gasolekonomi dessutom har elektrisk tändning blir matlagningen smidig och enkel dessutom går utrustningen att få med hjul för att enkelt kunna rullas in i förvaring när restaurangen är stängd.

Stekhällarna GS 960 och 720 Inox tillåter kocken att även arbeta med ljusa maträtter som paella, fisk och pastarätter där man inte önskar en snabb brynyta på maten, detta eftersom hällarna är tillverkade i gediget rostfritt stål.
För den som verkligen vill sätta färg på maten finns samma pannor i sandblästrat stål som ger en fin stekyta.

Utrustningen går även att hyra.

Kontakta Matlagningute Norden AB på telefon 046 - 77 19 88 eller besök www.grillsymbol.se >>

Bli Prenumerant
GRATIS! Gör som över 33.000 kollegor. Få fribiljetter till mässor, intressanta branschnyheter & jobberbjudanden via vårt månadsutskick!
Avregistrera min email
Facebook

Gilla oss på Facebook och få dom senaste nyheterna, spännande jobberbjudanden och inbjudningar till mässor.

 

 

 

 

 


 

Om Hotell- & Restaurangtorget

Hotell & Restaurangtorget grundades 2006 och är idag Sveriges största marknadsplats för alla som är verksamma inom hotell- restaurang-, café-, storkök- och fastfoodbranschen.

Här finns en branschguide där du hittar alla leverantörer av alltifrån kassasystem till restaurangutrustning till komplett hotellinredning.

Här söker du & hittar din personal. Med nyhetsbrevet håller vi dig uppdaterad på vad som händer i branschen när det gäller nya produkter och tjänster. I forumet diskuteras allt mellan himmel och jord.

Kort & gott. Här hittar du allt du behöver till din rörelse, på ett och samma ställe!

Eftersom man inte är bättre än sin sista omelett så får du gärna höra av dig om du har synpunkter på hur vi kan göra Hotell- & Restaurangtorget ännu bättre!

Med positiva hälsningar

Daniel Spendrup
daniel@hrtorget.se
035 - 12 30 56

 


ANNONSERA PÅ HRTORGET
 

Epost: info@hrtorget.se

 

Telefon : 035 - 12 30 56

Hotell- & Restaurangtorget
Kristinebergsvägen 15
302 42 Halmstad

Sitemap