Ditt meddelande har skickats!


Top Header
Du är här: Startsida - Nyheter - Bemanningstjänster – Bra alternativ när det är svårt att hitta personalBemanningstjänster – Bra alternativ när det är svårt att hitta personal

2011-01-13 02:38:57
En gång i tiden var idén med att använda ett annat företag för att bemanna sin restaurang, främmande för många krögare. Idag ser verkligheten helt annan ut och idag finns det flera företag som erbjuder sina tjänster.


”I början var det många som såg på vår typ av tjänst med skepsis men idag är det väldigt vanligt och fler och fler krögare ser nu fördelarna med att anlita ett externt företag för att lösa den ofta mödosamma jakten på personal när det krisar.” berättar Patrik Liljestrand som 2007 startade bemanningsföretaget First Out Restaurangbemanning som är en mindre och specialiserade uppstickare i hotell- och restaurangbranschen. Affärsidén bygger på att snabbt undsätta krögare och restauranger att slippa stå handfallen när kocken hastigt insjuknar eller när det är högsäsong och kökets personal behöver drygas ut.

”Många ser oss som en räddande lösningen på verksamhetens personalproblem
Vi blir alltid mycket uppskattade och kunderna blir i regel mer än nöjda säger Patrik, som tidigare har en bakgrund som krögare och kökschef och kan lätt sätta sig in i det problem som är till för att bemötas.

”Inte minst av vår personals kunnighet och drivkraft. Fördelen är att det innebär en omväxling i arbetet och ger insyn i olika företags sätt att arbeta. Vilket ökar kunnandet och flexibiliteten. Omsorgen om personalen prioriteras högt”, fortsätter Patrik där nyckelgreppet är gemenskap likväl som att man självklart ska finna sig väl tillrätta ute hos kunden .

Att hyra in personal i perioder ger kontroll över kostnaderna och att endast betala för effektiv arbetstid och att slippa rekryteringsprocessen och där igenom kostnaderna för eventuell annonsering och rekrytering. Som krögare slipper man dessutom arbetsgivaransvar och administration vilket måna välkomnar.

Läs mer på >> www.firstout-restaurangbemanning.se

Bli Prenumerant
GRATIS! Gör som över 33.000 kollegor. Få fribiljetter till mässor, intressanta branschnyheter & jobberbjudanden via vårt månadsutskick!
Avregistrera min email
Facebook

Gilla oss på Facebook och få dom senaste nyheterna, spännande jobberbjudanden och inbjudningar till mässor.

 

 

 

 

 


 

Om Hotell- & Restaurangtorget

Hotell & Restaurangtorget grundades 2006 och är idag Sveriges största marknadsplats för alla som är verksamma inom hotell- restaurang-, café-, storkök- och fastfoodbranschen.

Här finns en branschguide där du hittar alla leverantörer av alltifrån kassasystem till restaurangutrustning till komplett hotellinredning.

Här söker du & hittar din personal. Med nyhetsbrevet håller vi dig uppdaterad på vad som händer i branschen när det gäller nya produkter och tjänster. I forumet diskuteras allt mellan himmel och jord.

Kort & gott. Här hittar du allt du behöver till din rörelse, på ett och samma ställe!

Eftersom man inte är bättre än sin sista omelett så får du gärna höra av dig om du har synpunkter på hur vi kan göra Hotell- & Restaurangtorget ännu bättre!

Med positiva hälsningar

Daniel Spendrup
daniel@hrtorget.se
035 - 12 30 56

 


ANNONSERA PÅ HRTORGET
 

Epost: info@hrtorget.se

 

Telefon : 035 - 12 30 56

Hotell- & Restaurangtorget
Kristinebergsvägen 15
302 42 Halmstad

Sitemap