Ditt meddelande har skickats!


Top Header
Du är här: Startsida - Nyheter - Uppblåsbara soffor till uteserveringen i sommarUppblåsbara soffor till uteserveringen i sommar

2011-01-10 06:10:58
Krydda utemiljön på restaurangen, baren eller caféet
med stilfulla uppblåsbara versioner av möbelklassikern Chesterfield. Blofield finns som 2-sits soffa och som fåtölj, i vitt eller midnattsgrått. Sofforna kan stå ute i ur och skur och är extremt hållbara.Du pluggar bara in i elkontakten så blåses möblerna upp på nolltid. När det är dags att tömma luft gör du likadant. Det robusta materialet är detsamma som i livräddningsbåtar, med extra förstärkning på undersidan. Modellerna levereras i en smidig väska som även innehåller en elektronisk pump för att göra hanteringen lättare.

Möblerna från holländska Blofield är perfekta att hantera om man vill kunna möblera upp en servering snabbt och enkelt eftersom dom är så lätta att transportera och förvara när de inte används. På en vanlig "europall" får du plats med 21 st soffor.

Läs mer i www.smakdesign.se >> >>
Bli Prenumerant
GRATIS! Gör som över 33.000 kollegor. Få fribiljetter till mässor, intressanta branschnyheter & jobberbjudanden via vårt månadsutskick!
Avregistrera min email
Facebook

Gilla oss på Facebook och få dom senaste nyheterna, spännande jobberbjudanden och inbjudningar till mässor.

 

 

 

 

 


 

Om Hotell- & Restaurangtorget

Hotell & Restaurangtorget grundades 2006 och är idag Sveriges största marknadsplats för alla som är verksamma inom hotell- restaurang-, café-, storkök- och fastfoodbranschen.

Här finns en branschguide där du hittar alla leverantörer av alltifrån kassasystem till restaurangutrustning till komplett hotellinredning.

Här söker du & hittar din personal. Med nyhetsbrevet håller vi dig uppdaterad på vad som händer i branschen när det gäller nya produkter och tjänster. I forumet diskuteras allt mellan himmel och jord.

Kort & gott. Här hittar du allt du behöver till din rörelse, på ett och samma ställe!

Eftersom man inte är bättre än sin sista omelett så får du gärna höra av dig om du har synpunkter på hur vi kan göra Hotell- & Restaurangtorget ännu bättre!

Med positiva hälsningar

Daniel Spendrup
daniel@hrtorget.se
035 - 12 30 56

 


ANNONSERA PÅ HRTORGET
 

Epost: info@hrtorget.se

 

Telefon : 035 - 12 30 56

Hotell- & Restaurangtorget
Kristinebergsvägen 15
302 42 Halmstad

Sitemap