Ditt meddelande har skickats!


Top Header
Du är här: Startsida - Nyheter - Näringsrik drickyoghurt: Protin med extra proteinNäringsrik drickyoghurt: Protin med extra protein

2011-01-10 05:24:02
Protin är en ny drickyoghurt som innehåller extra mycket energi och protein och passar de som har behov av koncentrerad näring. Det är en naturlig produkt gjord på mjölk och grädde, berikad med extra mjölkprotein. Protin finns i smakerna hallon och citron/vanilj och kommer primärt att säljas till storkök.


Drickyoghurtens proteininnehåll är så högt som 5,7 g per 100 g. Det beror på att drycken innehåller mjölkens ursprungliga protein och dessutom extra tillsatt mjölkprotein. Protin innehåller inga tillsatta mineraler eller vitaminer.
Den är näringstät, med ett energi- och proteinvärde som är nästan dubbelt så högt jämfört med drickyoghurt som finns ute i butik. Protin finns i 5 dl-förpackning.

Protin är tänkt för dem som har liten aptit och behöver mycket protein och energi i en liten portion. Produkten har utvecklats av Arla i samarbete med Hilleröds och Glostrups sjukhus i Danmark och har använts i den danska sjukvården sedan 2006.

Vecka 06 lanseras produkten på hela foodservice-marknaden i Sverige.

Bli Prenumerant
GRATIS! Gör som över 33.000 kollegor. Få fribiljetter till mässor, intressanta branschnyheter & jobberbjudanden via vårt månadsutskick!
Avregistrera min email
Facebook

Gilla oss på Facebook och få dom senaste nyheterna, spännande jobberbjudanden och inbjudningar till mässor.

 

 

 

 

 


 

Om Hotell- & Restaurangtorget

Hotell & Restaurangtorget grundades 2006 och är idag Sveriges största marknadsplats för alla som är verksamma inom hotell- restaurang-, café-, storkök- och fastfoodbranschen.

Här finns en branschguide där du hittar alla leverantörer av alltifrån kassasystem till restaurangutrustning till komplett hotellinredning.

Här söker du & hittar din personal. Med nyhetsbrevet håller vi dig uppdaterad på vad som händer i branschen när det gäller nya produkter och tjänster. I forumet diskuteras allt mellan himmel och jord.

Kort & gott. Här hittar du allt du behöver till din rörelse, på ett och samma ställe!

Eftersom man inte är bättre än sin sista omelett så får du gärna höra av dig om du har synpunkter på hur vi kan göra Hotell- & Restaurangtorget ännu bättre!

Med positiva hälsningar

Daniel Spendrup
daniel@hrtorget.se
035 - 12 30 56

 


ANNONSERA PÅ HRTORGET
 

Epost: info@hrtorget.se

 

Telefon : 035 - 12 30 56

Hotell- & Restaurangtorget
Kristinebergsvägen 15
302 42 Halmstad

Sitemap