Ditt meddelande har skickats!


Top Header
Du är här: Startsida - Nyheter - Golfklubben hittade en lösning för terrassens vippande bordGolfklubben hittade en lösning för terrassens vippande bord

2010-11-29 07:00:16
PGA National of Sweden erbjuder inte bara sina besökare en unik golfupplevelse. Miljön i både klubbhus och på restaurangen är trevlig och genomtänkt. Ett återkommande problem på restaurangens terrass var dom vickande borden och utspillda drycker till följd. Men till slut snubblade man över en lösning när man fann ett fiffigt bord som stabiliserade sig själv...


Borden kommer från StableTable. Tack vare ett patenterat system i stativet ställer sig bordet helt automatiskt stabilt på alla olika underlag. Inga ställskruvar att justera, inga servetter som behöver vikas. Bara att ställa bordet där man vill ha det så anpassar sig stativet till det ojämna underlaget.

Hemligheten bakom de vipp-fria borden är att det ena benparet är fast och det andra rörligt. När bordet hittar en jämviktposition låser det sig automatisk

Från början uppfanns StableTable i Sydafrika, men nu tillverkas och marknadsförs borden av ett entreprenörsföretag i Lund.

Läs mer >> www. stabletable.se >>


Bli Prenumerant
GRATIS! Gör som över 33.000 kollegor. Få fribiljetter till mässor, intressanta branschnyheter & jobberbjudanden via vårt månadsutskick!
Avregistrera min email
Facebook

Gilla oss på Facebook och få dom senaste nyheterna, spännande jobberbjudanden och inbjudningar till mässor.

 

 

 

 

 


 

Om Hotell- & Restaurangtorget

Hotell & Restaurangtorget grundades 2006 och är idag Sveriges största marknadsplats för alla som är verksamma inom hotell- restaurang-, café-, storkök- och fastfoodbranschen.

Här finns en branschguide där du hittar alla leverantörer av alltifrån kassasystem till restaurangutrustning till komplett hotellinredning.

Här söker du & hittar din personal. Med nyhetsbrevet håller vi dig uppdaterad på vad som händer i branschen när det gäller nya produkter och tjänster. I forumet diskuteras allt mellan himmel och jord.

Kort & gott. Här hittar du allt du behöver till din rörelse, på ett och samma ställe!

Eftersom man inte är bättre än sin sista omelett så får du gärna höra av dig om du har synpunkter på hur vi kan göra Hotell- & Restaurangtorget ännu bättre!

Med positiva hälsningar

Daniel Spendrup
daniel@hrtorget.se
035 - 12 30 56

 


ANNONSERA PÅ HRTORGET
 

Epost: info@hrtorget.se

 

Telefon : 035 - 12 30 56

Hotell- & Restaurangtorget
Kristinebergsvägen 15
302 42 Halmstad

Sitemap