Ditt meddelande har skickats!


Top Header
Du är här: Startsida - Nyheter - Ett smart dryckessystem i baren ger ökad vinstEtt smart dryckessystem i baren ger ökad vinst

2010-10-21 06:23:16
Berg All-Bottle ID heter den smarta lilla kontrollenheten som utlovar minskat spill och ökad lönsamhet i baren.
Krögaren utlovas total kontroll i baren även när han själv inte är närvarande. Förluster i form av svinn och bjuddrinkar elimineras i och med att flaskorna förseglas med sprit-dispensersystemets specialkapsyl." - Inte en droppe kan hällas upp utan att flaskan kopplas till systemets doseringsenhet och man kan dessutom förprogrammera de drinkar som säljes mest. Med ett knapptryck kommer rätt mängd i glaset snabbt och enkelt", säger Niclas Rarysson, VD för Svenska ECR Kassasystem.- .

Dryckessystemet kan kopplas till en dator och därmed på centilitern veta hur mycket och av vilken sort som säljs timme för timme. Inte bara spritdrycker utan även försäljning av öl och vin mäts i systemet. Detta medför möjlighet att med stöd av dryckessystemets programvara kunna analysera och styra försäljningen i baren, exempelvis genom kampanjpriser vissa tider.

" - Investeringskostnaden i spritdispenserna är förhållandevis låg. Vinsterna av uteblivet svinn och spill gör att systemet i de flesta fall betalar sig självt redan efter några månader eller inom första året", förklarar Niclas Rarysson.

Berg Company är världens äldsta och största totalleverantör av dryckessystem. Svensk representant för Berg Company som utvecklar systemet, är Svenska ECR Kassasystem

Läs mer på www.kassasystem.se/dryckessystem >>

Bli Prenumerant
GRATIS! Gör som över 33.000 kollegor. Få fribiljetter till mässor, intressanta branschnyheter & jobberbjudanden via vårt månadsutskick!
Avregistrera min email
Facebook

Gilla oss på Facebook och få dom senaste nyheterna, spännande jobberbjudanden och inbjudningar till mässor.

 

 

 

 

 


 

Om Hotell- & Restaurangtorget

Hotell & Restaurangtorget grundades 2006 och är idag Sveriges största marknadsplats för alla som är verksamma inom hotell- restaurang-, café-, storkök- och fastfoodbranschen.

Här finns en branschguide där du hittar alla leverantörer av alltifrån kassasystem till restaurangutrustning till komplett hotellinredning.

Här söker du & hittar din personal. Med nyhetsbrevet håller vi dig uppdaterad på vad som händer i branschen när det gäller nya produkter och tjänster. I forumet diskuteras allt mellan himmel och jord.

Kort & gott. Här hittar du allt du behöver till din rörelse, på ett och samma ställe!

Eftersom man inte är bättre än sin sista omelett så får du gärna höra av dig om du har synpunkter på hur vi kan göra Hotell- & Restaurangtorget ännu bättre!

Med positiva hälsningar

Daniel Spendrup
daniel@hrtorget.se
035 - 12 30 56

 


ANNONSERA PÅ HRTORGET
 

Epost: info@hrtorget.se

 

Telefon : 035 - 12 30 56

Hotell- & Restaurangtorget
Kristinebergsvägen 15
302 42 Halmstad

Sitemap