Ditt meddelande har skickats!


Top Header
Du är här: Startsida - Nyheter - Duo storsatsar på lyxhotell i belysningens teckenDuo storsatsar på lyxhotell i belysningens tecken

2010-10-21 06:05:11
Efter många år på stora hotellkedjor där kvantitet ofta gick före kvalitet ville Charlotta och Ronny Waldau satsa på något annat. I april öppnar deras nya storsatsning i lyx. ”The Lamp Hotel”. – ett boutiqehotell i centrala Norrköping där just belysningen är den röda tråden.


”– Vi kommer fokusera väldigt mycket på hotellets ljussättning. Lampor är det stora temat. Dessutom ska det finnas ett vackert inglasat orangeri på innergården där ljuset kommer flöda,” berättar Charlotta. Känslan för den som besöker hotellet ska enligt paret vara ”relaxad”. Både när det gäller inredningsstilen och dialogen mellan gästerna och personalen.

Näringslivskontoret och andra som Charlotta och Ronny var i kontakt med inför beslutet, tyckte att idén var lysande.
”– Vi har många vänner i branschen här nere som har peppat oss. Dessutom stack Norrköping ut när vi åkte runt och gjorde research i ett antal städer.”
Bland annat tittade paret närmare på både Västervik och Nyköping. Men fördel för Norrköping blev framför allt den starka citykärnan med en spännande och sprudlande handel.

Hotellet kommer att ligga i Gamla Stan i centrala Norrköping – ett område med många fina bevarade hus. ” - Fastigheterna, där vi kommer att skapa ett helt nytt kvarter, ägs av Magnentus. De kändes helt rätt redan från första början, och nu pågår ett intensivt byggarbete”, säger Charlotta.
Förutom själva hotellet kommer det även att finnas en bagarbod och en restaurang som satsar på närproducerad mat.
”- Självklart kommer det finnas både bistromeny och à la carte. Dessutom har vi lärt oss från Stockholm att nattklubbar är ute. Nu vill man istället hänga i hotellbaren – så en sådan ska såklart finnas!”

Fakta ”The Lamp Hotel”.
- Konceptet boutiquehotell betyder små fristående livsstilshotell med hög standard och personlig service.
- Det nya hotellet ska heta “The Lamp” som associerar till Stad i ljus och själva ljussättningen av hotellet.
- Det blir ett fyrstjärnigt hotell med cirka 50 rum på Hospitalsgatan, ett stenkast från Drottninggatan i Norrköping.
- Konferenslokal för 150 personer + ytterligare 2 grupprum
- bastu med relax del och träningsmöjligheter
- Bagarbod med färskt bakat bröd varje dag
- Parkeringsgarage i anslutning till hotellet

Bli Prenumerant
GRATIS! Gör som över 33.000 kollegor. Få fribiljetter till mässor, intressanta branschnyheter & jobberbjudanden via vårt månadsutskick!
Avregistrera min email
Facebook

Gilla oss på Facebook och få dom senaste nyheterna, spännande jobberbjudanden och inbjudningar till mässor.

 

 

 

 

 


 

Om Hotell- & Restaurangtorget

Hotell & Restaurangtorget grundades 2006 och är idag Sveriges största marknadsplats för alla som är verksamma inom hotell- restaurang-, café-, storkök- och fastfoodbranschen.

Här finns en branschguide där du hittar alla leverantörer av alltifrån kassasystem till restaurangutrustning till komplett hotellinredning.

Här söker du & hittar din personal. Med nyhetsbrevet håller vi dig uppdaterad på vad som händer i branschen när det gäller nya produkter och tjänster. I forumet diskuteras allt mellan himmel och jord.

Kort & gott. Här hittar du allt du behöver till din rörelse, på ett och samma ställe!

Eftersom man inte är bättre än sin sista omelett så får du gärna höra av dig om du har synpunkter på hur vi kan göra Hotell- & Restaurangtorget ännu bättre!

Med positiva hälsningar

Daniel Spendrup
daniel@hrtorget.se
035 - 12 30 56

 


ANNONSERA PÅ HRTORGET
 

Epost: info@hrtorget.se

 

Telefon : 035 - 12 30 56

Hotell- & Restaurangtorget
Kristinebergsvägen 15
302 42 Halmstad

Sitemap