Ditt meddelande har skickats!


Top Header
Du är här: Startsida - Nyheter - Kalasjulöl & årgångsöl till julbordetKalasjulöl & årgångsöl till julbordet

2010-10-15 05:31:41
Julen närmar sig med stormsteg och snart släpper Nils Oscar Company årets julbrygder. Julöl 2010 och Nils Oscar Kalasjulöl finns tillgängliga på Systembolaget från och med den 15:e november.


Nils Oscar Kalasjulöl 5,2 vol % är en klassiker som har hängt med länge nu. Rostat korn och mörk malt från det egna mälteriet på Tärnö Säteri och mängder av humle ger ölet en vacker färg och fyllighet, men även en mustig arom. Ölet har en komplexitet och smakrikedom som balanserar julbordets smaker, både sötma och syra. Kalasjulöl gör sig bra till julbordets tredje och fjärde omgång med till exempel pastejer, köttbullar och korvar, men också som sällskapsdryck eller till en kraftig middag i goda vänners lag.

Nils Oscar Julöl 2010 7,7 vol % är ett mörkt överjäst öl. Sex olika sorters kornmalt och humlesorterna Amarillo, Saaz, Sorachi Ace och Cascade ger ett öl med nyanserad smak och väl avvägd balans. Den doftar rikt av choklad, torkad frukt och kaffe. Nils Oscar Julöl 2010 har en generös karamellkaraktär och smaken är rund och fyllig. Ölet passar bra till julbordets stekta eller grillade maträtter. Ölet går även att lagra i flera år vilket kan vara en spännande tanke för krögaren med gott om lagerutrymme.
Bli Prenumerant
GRATIS! Gör som över 33.000 kollegor. Få fribiljetter till mässor, intressanta branschnyheter & jobberbjudanden via vårt månadsutskick!
Avregistrera min email
Facebook

Gilla oss på Facebook och få dom senaste nyheterna, spännande jobberbjudanden och inbjudningar till mässor.

 

 

 

 

 


 

Om Hotell- & Restaurangtorget

Hotell & Restaurangtorget grundades 2006 och är idag Sveriges största marknadsplats för alla som är verksamma inom hotell- restaurang-, café-, storkök- och fastfoodbranschen.

Här finns en branschguide där du hittar alla leverantörer av alltifrån kassasystem till restaurangutrustning till komplett hotellinredning.

Här söker du & hittar din personal. Med nyhetsbrevet håller vi dig uppdaterad på vad som händer i branschen när det gäller nya produkter och tjänster. I forumet diskuteras allt mellan himmel och jord.

Kort & gott. Här hittar du allt du behöver till din rörelse, på ett och samma ställe!

Eftersom man inte är bättre än sin sista omelett så får du gärna höra av dig om du har synpunkter på hur vi kan göra Hotell- & Restaurangtorget ännu bättre!

Med positiva hälsningar

Daniel Spendrup
daniel@hrtorget.se
035 - 12 30 56

 


ANNONSERA PÅ HRTORGET
 

Epost: info@hrtorget.se

 

Telefon : 035 - 12 30 56

Hotell- & Restaurangtorget
Kristinebergsvägen 15
302 42 Halmstad

Sitemap