Ditt meddelande har skickats!


Top Header
Du är här: Startsida - Nyheter - Kurs i hur du når dina gäster via Twitter, Facebook, bloggar etcKurs i hur du når dina gäster via Twitter, Facebook, bloggar etc

2010-10-05 06:29:44
Möjligheterna att kommunicera direkt med olika målgrupper har aldrig varit större. Sociala medier möjliggör direkt dialog med nya och gamla gäster på nätet. Att förstå hur och varför man kan kommunicera och interagera i olika digitala kanaler och sociala medier kan hjälpa till att skapa önskad uppfattning om just din verksamhet.


Nu finns en endagskurs, ”Sociala medier - en utbildning för dig inom hotell och restaurang”. Syftet är att kursdeltagarna ska få en god överblick i online- kommunikation som sedan kan appliceras på den egna verksamheten. Hur hemsida och restaurangen/hotellet eller kursgården samverkar med online-kanalen och vilka möjligheter som finns. Något som kan ge ny kraft och nya möjligheter till framgång för respektive krögare.

Kursen ges i samarbete med Kingmaker, en kommunikationsbyrå med digitala kanaler, sociala medier och onlinemedier som specialist-område.

www.martinolsson.se/utbildning >>Bli Prenumerant
GRATIS! Gör som över 33.000 kollegor. Få fribiljetter till mässor, intressanta branschnyheter & jobberbjudanden via vårt månadsutskick!
Avregistrera min email
Facebook

Gilla oss på Facebook och få dom senaste nyheterna, spännande jobberbjudanden och inbjudningar till mässor.

 

 

 

 

 


 

Om Hotell- & Restaurangtorget

Hotell & Restaurangtorget grundades 2006 och är idag Sveriges största marknadsplats för alla som är verksamma inom hotell- restaurang-, café-, storkök- och fastfoodbranschen.

Här finns en branschguide där du hittar alla leverantörer av alltifrån kassasystem till restaurangutrustning till komplett hotellinredning.

Här söker du & hittar din personal. Med nyhetsbrevet håller vi dig uppdaterad på vad som händer i branschen när det gäller nya produkter och tjänster. I forumet diskuteras allt mellan himmel och jord.

Kort & gott. Här hittar du allt du behöver till din rörelse, på ett och samma ställe!

Eftersom man inte är bättre än sin sista omelett så får du gärna höra av dig om du har synpunkter på hur vi kan göra Hotell- & Restaurangtorget ännu bättre!

Med positiva hälsningar

Daniel Spendrup
daniel@hrtorget.se
035 - 12 30 56

 


ANNONSERA PÅ HRTORGET
 

Epost: info@hrtorget.se

 

Telefon : 035 - 12 30 56

Hotell- & Restaurangtorget
Kristinebergsvägen 15
302 42 Halmstad

Sitemap