Ditt meddelande har skickats!


Top Header
Du är här: Startsida - Nyheter - "Världens bästa restaurang" delar med sig av receptet till framgång"Världens bästa restaurang" delar med sig av receptet till framgång

2010-10-04 04:04:23
Det är nu klart att Peter Kreiner, VD på restaurang Noma i Köpenhamn, utsedd till världens bästa restaurang, gästar som talare på RESTAURANGEXPO, restaurangmässan som arrangeras den 2-3 februari i Stockholm.


Noma, vars namn är en sammandragning av ”nordisk mad”, har två Michelinstjärnor och är prisade för sin nordiska kokkonst.

Peter Kreiner kommer bland annat att prata om framgångssagan och hur en restaurang ska agera för att hamna i toppskiktet.

RESTAURANGEXPO arrangeras parallellt med FASTFOOD & CAFÉ på Kistamässan. Mer information presenteras snart på mässans webbsida: www.easyfairs.com/restaurangexpo >> .
Bli Prenumerant
GRATIS! Gör som över 33.000 kollegor. Få fribiljetter till mässor, intressanta branschnyheter & jobberbjudanden via vårt månadsutskick!
Avregistrera min email
Facebook

Gilla oss på Facebook och få dom senaste nyheterna, spännande jobberbjudanden och inbjudningar till mässor.

 

 

 

 

 


 

Om Hotell- & Restaurangtorget

Hotell & Restaurangtorget grundades 2006 och är idag Sveriges största marknadsplats för alla som är verksamma inom hotell- restaurang-, café-, storkök- och fastfoodbranschen.

Här finns en branschguide där du hittar alla leverantörer av alltifrån kassasystem till restaurangutrustning till komplett hotellinredning.

Här söker du & hittar din personal. Med nyhetsbrevet håller vi dig uppdaterad på vad som händer i branschen när det gäller nya produkter och tjänster. I forumet diskuteras allt mellan himmel och jord.

Kort & gott. Här hittar du allt du behöver till din rörelse, på ett och samma ställe!

Eftersom man inte är bättre än sin sista omelett så får du gärna höra av dig om du har synpunkter på hur vi kan göra Hotell- & Restaurangtorget ännu bättre!

Med positiva hälsningar

Daniel Spendrup
daniel@hrtorget.se
035 - 12 30 56

 


ANNONSERA PÅ HRTORGET
 

Epost: info@hrtorget.se

 

Telefon : 035 - 12 30 56

Hotell- & Restaurangtorget
Kristinebergsvägen 15
302 42 Halmstad

Sitemap