Ditt meddelande har skickats!


Top Header
Du är här: Startsida - Nyheter - Satsa på ordentliga golvbrunnar för bättre lukt och hygien i köketSatsa på ordentliga golvbrunnar för bättre lukt och hygien i köket

2010-10-04 03:51:49
Oavsett om det gäller köket i den mindre restaurangen, den medelstora skolbespisningen eller matgrossisten, så har de alla samma behov av problemfri avvattning och golvbrunnar. Dels för att undvika spridningen av bakterier men även för att undvika ofräsch odör som annars kan vara ett problem i restaurangkök.


” - En optimal avvattningslösning ska vara tålig och klara av dagligt bruk med stora flöden. Det är även viktigt att golvbrunnen är enkel att rengöra så att det verkligen blir gjort.” berättar Helena Sjögren på BLÜCHER Sweden AB.

BLÜCHER är specialiserat på just golvbrunnar och spärrännor och har just lanserat ”Hygienic Pro”-gallret, ett helgjutet galler som är framtaget speciellt för livsmedelsindustrin. Gallret har inga uppsamlingsytor eller skarpa kanter där smuts kan fastna, och är därmed ett hygieniskt val för golvbrunnar och rännor i livsmedelsmiljö.

Företaget erbjuder i övrigt ett sortimentet anpassat för allt från mindre restaurangkök till stora matgrossister. Produkter finns för alla typer av golv, är tillverkade helt och hållet i rostfritt stål och finns med tillbehör som silkorg och vattenlås.

Läs mer på www.blucher.se >>

Bli Prenumerant
GRATIS! Gör som över 33.000 kollegor. Få fribiljetter till mässor, intressanta branschnyheter & jobberbjudanden via vårt månadsutskick!
Avregistrera min email
Facebook

Gilla oss på Facebook och få dom senaste nyheterna, spännande jobberbjudanden och inbjudningar till mässor.

 

 

 

 

 


 

Om Hotell- & Restaurangtorget

Hotell & Restaurangtorget grundades 2006 och är idag Sveriges största marknadsplats för alla som är verksamma inom hotell- restaurang-, café-, storkök- och fastfoodbranschen.

Här finns en branschguide där du hittar alla leverantörer av alltifrån kassasystem till restaurangutrustning till komplett hotellinredning.

Här söker du & hittar din personal. Med nyhetsbrevet håller vi dig uppdaterad på vad som händer i branschen när det gäller nya produkter och tjänster. I forumet diskuteras allt mellan himmel och jord.

Kort & gott. Här hittar du allt du behöver till din rörelse, på ett och samma ställe!

Eftersom man inte är bättre än sin sista omelett så får du gärna höra av dig om du har synpunkter på hur vi kan göra Hotell- & Restaurangtorget ännu bättre!

Med positiva hälsningar

Daniel Spendrup
daniel@hrtorget.se
035 - 12 30 56

 


ANNONSERA PÅ HRTORGET
 

Epost: info@hrtorget.se

 

Telefon : 035 - 12 30 56

Hotell- & Restaurangtorget
Kristinebergsvägen 15
302 42 Halmstad

Sitemap