Ditt meddelande har skickats!


Top Header
Du är här: Startsida - Nyheter - Samarbete ger rabatterade kurser i livsmedelshygien och egenkontrollSamarbete ger rabatterade kurser i livsmedelshygien och egenkontroll

2010-10-04 02:56:49
Medlemmar i branschorganisationen Svensk Servicehandel & Fast Food erbjuds nu att gå endagskurser i livsmedelshygien och egenkontroll till ett kraftigt rabatterat pris. Kurserna ska höja kompetensen i frågor som rör livsmedelssäkerhet, så att kunderna får säker mat.


Samarbetet är framtaget tillsammans med utbildningsföretaget Bergström & Hellqvist AB och ges på olika orter i Sverige bl.a. Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Sundsvall och Skövde

Medlemmar i branschorganisationen Svensk Servicehandel & Fast Food betalar endast 500 kr exkl. moms för en heldagskurs. Dessutom kan erbjudandet att gå 3 deltagare och betala för 2 utnyttjas. Då betalar företaget endast 1000 kr exkl. moms för 3 deltagare vid ett och samma kurstillfälle.

Kurserna riktar sig till alla som arbetar med och hanterar livsmedel i, t.ex. restaurang, storhushåll, pizzeria, caféer och servicehandel eftersom personer som hanterar livsmedel behöver dessa kunskaper för att uppfylla kraven i livsmedelslagstiftningen.

På kursen i livsmedelshygien får deltagarna veta mer om varför en god livsmedelshygien är viktigt och lära sig grunderna i att arbeta för en god livsmedelshygien. Innehållet i kursen har sin utgångspunkt i Livsmedelsverkets rekommendationer för grundkurs i livsmedelshygien. B&Hs handbok i livsmedelshygien är kursmaterial.

På kursen i egenkontroll för deltagarna lära sig om olika rutiner och kontroller för säkra livsmedel. Den ger råd och tips på hur egenkontrollen kan drivas på ett effektivt sätt i det egna företaget. Innehållet i kursen har sin utgångspunkt i branschriktlinjen ”Säker mat i Servicehandeln”, som är bedömd av Livsmedelsverket. Branschriktlinjen är kursmaterial som delas ut under kursen.

Läs mer på www.bergstrom-hellqvist.com/ >>

Bli Prenumerant
GRATIS! Gör som över 33.000 kollegor. Få fribiljetter till mässor, intressanta branschnyheter & jobberbjudanden via vårt månadsutskick!
Avregistrera min email
Facebook

Gilla oss på Facebook och få dom senaste nyheterna, spännande jobberbjudanden och inbjudningar till mässor.

 

 

 

 

 


 

Om Hotell- & Restaurangtorget

Hotell & Restaurangtorget grundades 2006 och är idag Sveriges största marknadsplats för alla som är verksamma inom hotell- restaurang-, café-, storkök- och fastfoodbranschen.

Här finns en branschguide där du hittar alla leverantörer av alltifrån kassasystem till restaurangutrustning till komplett hotellinredning.

Här söker du & hittar din personal. Med nyhetsbrevet håller vi dig uppdaterad på vad som händer i branschen när det gäller nya produkter och tjänster. I forumet diskuteras allt mellan himmel och jord.

Kort & gott. Här hittar du allt du behöver till din rörelse, på ett och samma ställe!

Eftersom man inte är bättre än sin sista omelett så får du gärna höra av dig om du har synpunkter på hur vi kan göra Hotell- & Restaurangtorget ännu bättre!

Med positiva hälsningar

Daniel Spendrup
daniel@hrtorget.se
035 - 12 30 56

 


ANNONSERA PÅ HRTORGET
 

Epost: info@hrtorget.se

 

Telefon : 035 - 12 30 56

Hotell- & Restaurangtorget
Kristinebergsvägen 15
302 42 Halmstad

Sitemap