Ditt meddelande har skickats!


Top Header
Du är här: Startsida - Nyheter - Nya spännande möbler för café och restaurangNya spännande möbler för café och restaurang

2010-09-01 05:21:15
Designade möbler som erbjuder både smart förvaring, är praktiska ser snygga ut och klarar av en hårt slitage i en hotell- eller restaurangmiljö samtidigt. Om det går att kombinera? Jadå, ta en titt på några stilrena höstnyheter.


Från Scherlin kommer nu en hel serie möbler som är inriktade på förvaring. De olika varianterna passar såväl i hotellrummet som i cafe- & restaurangmiljö.

Två av dessa nyheter utgörs av hallmöbler i form av hyllor utformade som lådor, vilket ger väldigt bra extraförvaring för dina gäster. Det finns en mindre och en större, samt ett tillbehör i form av en låda som går att använda lite varstans i hyllan.


Möblerna är gjorda i lackerad MDF med metalldetaljer, och finns i standardfärgerna svart och vit, men det går även bra att specialbeställa andra färger för att koordinera med övrig inredning.

Andra nyheter från Scherlin är en bänk med lädersits, som har inbyggd förvaring, samt vackra bord i svart eller vitt med intressanta detaljer av valnöt, vilket ger dessa bord ett unikt utseende. Borden finns i de olika utförandena soffbord, sidobord samt skrivbord.

Möblerna tillverkas i Lammhult och är formgivna av Ulf Scherlin, som länge har tillverkat möbler lämpar sig mycket väl för just denna bransch vilket är viktigt eftersom möbler i hotell- & restaurangmiljö ofta utsätts för större slitage än andra miljöer.

Se mer på www.scherlin.se >>
Bli Prenumerant
GRATIS! Gör som över 33.000 kollegor. Få fribiljetter till mässor, intressanta branschnyheter & jobberbjudanden via vårt månadsutskick!
Avregistrera min email
Facebook

Gilla oss på Facebook och få dom senaste nyheterna, spännande jobberbjudanden och inbjudningar till mässor.

 

 

 

 

 


 

Om Hotell- & Restaurangtorget

Hotell & Restaurangtorget grundades 2006 och är idag Sveriges största marknadsplats för alla som är verksamma inom hotell- restaurang-, café-, storkök- och fastfoodbranschen.

Här finns en branschguide där du hittar alla leverantörer av alltifrån kassasystem till restaurangutrustning till komplett hotellinredning.

Här söker du & hittar din personal. Med nyhetsbrevet håller vi dig uppdaterad på vad som händer i branschen när det gäller nya produkter och tjänster. I forumet diskuteras allt mellan himmel och jord.

Kort & gott. Här hittar du allt du behöver till din rörelse, på ett och samma ställe!

Eftersom man inte är bättre än sin sista omelett så får du gärna höra av dig om du har synpunkter på hur vi kan göra Hotell- & Restaurangtorget ännu bättre!

Med positiva hälsningar

Daniel Spendrup
daniel@hrtorget.se
035 - 12 30 56

 


ANNONSERA PÅ HRTORGET
 

Epost: info@hrtorget.se

 

Telefon : 035 - 12 30 56

Hotell- & Restaurangtorget
Kristinebergsvägen 15
302 42 Halmstad

Sitemap