Ditt meddelande har skickats!


Top Header
Du är här: Startsida - Nyheter - Brown Ale – Ett nytt och mustigt höstölBrown Ale – Ett nytt och mustigt höstöl

2010-09-01 04:59:52
På hösten är det extra gott med ett lite mörkare öl som passar till alla de mustiga grytor och soppor som man så gärna njuter av när sommaren har bleknat bort. Nils Oscar Company presenterar nu ölet ”Nils Oscar Brown Ale”, ett mörkt rödbrunt öl med balanserad beska och rik maltkaraktär.


Med sina undertoner av knäck får ölet från karamellmalt och en blandning av de båda humlesorterna Fuggles och Amarillo.

Brown Ale är ett överjäst öl, vilket bidrar till att drycken har en mörkare, nästan rödbrun färg, och smaken avrundas till en nästan rostad karaktär, vilket är ett av de kännetecknen som finns för detta öl.

Nils Oscar Brown Ale passar utmärkt till många olika sorters maträtter, framförallt till lite mustigare grytor och grillat kött, men passar även också bra till sallad. På grund av dess diversifierade karaktär är det ett utmärkt måltidsöl. Ölet är tappat på glasflaskor om 33 cl, och har en alkoholhalt på 4,6 %.

Brown Ale finns tillgänglig på Systembolaget med start den 1 september, och har artikelnummer 11432-03.

För mer information, se www.nilsoscar.se >>
Bli Prenumerant
GRATIS! Gör som över 33.000 kollegor. Få fribiljetter till mässor, intressanta branschnyheter & jobberbjudanden via vårt månadsutskick!
Avregistrera min email
Facebook

Gilla oss på Facebook och få dom senaste nyheterna, spännande jobberbjudanden och inbjudningar till mässor.

 

 

 

 

 


 

Om Hotell- & Restaurangtorget

Hotell & Restaurangtorget grundades 2006 och är idag Sveriges största marknadsplats för alla som är verksamma inom hotell- restaurang-, café-, storkök- och fastfoodbranschen.

Här finns en branschguide där du hittar alla leverantörer av alltifrån kassasystem till restaurangutrustning till komplett hotellinredning.

Här söker du & hittar din personal. Med nyhetsbrevet håller vi dig uppdaterad på vad som händer i branschen när det gäller nya produkter och tjänster. I forumet diskuteras allt mellan himmel och jord.

Kort & gott. Här hittar du allt du behöver till din rörelse, på ett och samma ställe!

Eftersom man inte är bättre än sin sista omelett så får du gärna höra av dig om du har synpunkter på hur vi kan göra Hotell- & Restaurangtorget ännu bättre!

Med positiva hälsningar

Daniel Spendrup
daniel@hrtorget.se
035 - 12 30 56

 


ANNONSERA PÅ HRTORGET
 

Epost: info@hrtorget.se

 

Telefon : 035 - 12 30 56

Hotell- & Restaurangtorget
Kristinebergsvägen 15
302 42 Halmstad

Sitemap