Ditt meddelande har skickats!


Top Header
Du är här: Startsida - Nyheter - En värmande brasa höjer mysfaktorn i restaurangen eller lobbynEn värmande brasa höjer mysfaktorn i restaurangen eller lobbyn

2010-09-01 03:50:46
En glödande brasa är en stämningshöjare som ger en varm och ombonad känsla i vilken miljö som helst. Nu finns det alternativ som gör att du kan placera en levande brasa nästan var du vill i din restaurang eller lobby utan krav på skorsten.


Infralog är ett företag som erbjuder ett mycket brett produktsortiment från Danska Decoflame®, med brasor som kan hängas på vägg eller byggas in i väggen. Det finns ävem stående golvmodeller samt helt kundanpassade och specialdesignade modeller om man är på jakt efter något riktigt speciellt.

”Våra kunder är primärt återförsäljare, inredningsföretag, byggentreprenörer samt hotell och restauranger”, säger Johan Claesson, marknadschef på Infralog. ”Det känns fantastiskt att kunna erbjuda våra kunder exklusiva brasor i kompromisslöss danskt design och kvalitet”, fortsätter han.

Eldningen med bioetanol innebär också att man inte behöver bekymra sig för någon rök. Dessa brasor är helt rökfria, och kräver varken inkoppling till skorsten eller några större ingrepp för att installeras.

Läs mer på www.decoflame.com >>


Bli Prenumerant
GRATIS! Gör som över 33.000 kollegor. Få fribiljetter till mässor, intressanta branschnyheter & jobberbjudanden via vårt månadsutskick!
Avregistrera min email
Facebook

Gilla oss på Facebook och få dom senaste nyheterna, spännande jobberbjudanden och inbjudningar till mässor.

 

 

 

 

 


 

Om Hotell- & Restaurangtorget

Hotell & Restaurangtorget grundades 2006 och är idag Sveriges största marknadsplats för alla som är verksamma inom hotell- restaurang-, café-, storkök- och fastfoodbranschen.

Här finns en branschguide där du hittar alla leverantörer av alltifrån kassasystem till restaurangutrustning till komplett hotellinredning.

Här söker du & hittar din personal. Med nyhetsbrevet håller vi dig uppdaterad på vad som händer i branschen när det gäller nya produkter och tjänster. I forumet diskuteras allt mellan himmel och jord.

Kort & gott. Här hittar du allt du behöver till din rörelse, på ett och samma ställe!

Eftersom man inte är bättre än sin sista omelett så får du gärna höra av dig om du har synpunkter på hur vi kan göra Hotell- & Restaurangtorget ännu bättre!

Med positiva hälsningar

Daniel Spendrup
daniel@hrtorget.se
035 - 12 30 56

 


ANNONSERA PÅ HRTORGET
 

Epost: info@hrtorget.se

 

Telefon : 035 - 12 30 56

Hotell- & Restaurangtorget
Kristinebergsvägen 15
302 42 Halmstad

Sitemap