Ditt meddelande har skickats!


Top Header
Du är här: Startsida - Nyheter - Sveriges bästa pizzabagare koras i Februari 2011Sveriges bästa pizzabagare koras i Februari 2011

2010-08-31 04:06:32
Nu är det klart att det svenska mästerskapet i pizza arrangeras den 2 februari på fackmässan easyFairs FASTFOOD & CAFÉ på Kistamässan i Stockholm. Pizza SM är en årlig återkommande tävling för professionella pizzabagare och arrangeras av branschtidningen Fast Food.


Juryn bedömer bland annat kvalitet i form av topping, botten och smak, hur beredningen hanteras och själva uppfinningsrikedomen.

Förra gången blev David Smith från Pizzeria Mums i Göteborg svensk pizzamästare.

Mässan easyFairs FASTFOOD & CAFÉ är en fackmässa för café- och snabbmatsbranschen och arrangeras 2 - 3 Februari 2011 på Kistamässan.

Läs mer på www.easyfairs.com >>Bli Prenumerant
GRATIS! Gör som över 33.000 kollegor. Få fribiljetter till mässor, intressanta branschnyheter & jobberbjudanden via vårt månadsutskick!
Avregistrera min email
Facebook

Gilla oss på Facebook och få dom senaste nyheterna, spännande jobberbjudanden och inbjudningar till mässor.

 

 

 

 

 


 

Om Hotell- & Restaurangtorget

Hotell & Restaurangtorget grundades 2006 och är idag Sveriges största marknadsplats för alla som är verksamma inom hotell- restaurang-, café-, storkök- och fastfoodbranschen.

Här finns en branschguide där du hittar alla leverantörer av alltifrån kassasystem till restaurangutrustning till komplett hotellinredning.

Här söker du & hittar din personal. Med nyhetsbrevet håller vi dig uppdaterad på vad som händer i branschen när det gäller nya produkter och tjänster. I forumet diskuteras allt mellan himmel och jord.

Kort & gott. Här hittar du allt du behöver till din rörelse, på ett och samma ställe!

Eftersom man inte är bättre än sin sista omelett så får du gärna höra av dig om du har synpunkter på hur vi kan göra Hotell- & Restaurangtorget ännu bättre!

Med positiva hälsningar

Daniel Spendrup
daniel@hrtorget.se
035 - 12 30 56

 


ANNONSERA PÅ HRTORGET
 

Epost: info@hrtorget.se

 

Telefon : 035 - 12 30 56

Hotell- & Restaurangtorget
Kristinebergsvägen 15
302 42 Halmstad

Sitemap