Ditt meddelande har skickats!


Top Header
Du är här: Startsida - Nyheter - Ny renodlad utrustningsmässa för restaurang-, storkök-, & hotellNy renodlad utrustningsmässa för restaurang-, storkök-, & hotell

2010-08-24 06:48:52
Equip Nordic är den första heltäckande utrustningsmässan i Norden med fokus på storköksapparater, utensilier och inredning. En mässa där branschens leverantörer är samlade och presenterar en mångfald av produkter och nyheter. Mässan äger rum den 5 – 7 april 2011.


På Equip Nordic utlovas ett seminarieprogram som tar upp aktuella branschfrågor, främst riktade mot mässans besökare; beslutsfattare som kostchefer, kostekonomer och inköpare inom kommuner och landsting, samt köksarkitekter, byggherrar, ägare och beslutsfattare inom restaurang, hotell och konferens.

I samband med mässan lanseras tävlingen Equip Innovation 2011 – en tävling för alla smarta idéer som utvecklar arbetet i kök, bar och matsal.

Equip Nordic arrangeras på initiativ av BFS (Branschföreningen för Storköksleverantörer) i samarbete med Kistamässan i Stockholm den 5–7 april 2011.

Mer information finns på: www.equipnordic.se >>Bli Prenumerant
GRATIS! Gör som över 33.000 kollegor. Få fribiljetter till mässor, intressanta branschnyheter & jobberbjudanden via vårt månadsutskick!
Avregistrera min email
Facebook

Gilla oss på Facebook och få dom senaste nyheterna, spännande jobberbjudanden och inbjudningar till mässor.

 

 

 

 

 


 

Om Hotell- & Restaurangtorget

Hotell & Restaurangtorget grundades 2006 och är idag Sveriges största marknadsplats för alla som är verksamma inom hotell- restaurang-, café-, storkök- och fastfoodbranschen.

Här finns en branschguide där du hittar alla leverantörer av alltifrån kassasystem till restaurangutrustning till komplett hotellinredning.

Här söker du & hittar din personal. Med nyhetsbrevet håller vi dig uppdaterad på vad som händer i branschen när det gäller nya produkter och tjänster. I forumet diskuteras allt mellan himmel och jord.

Kort & gott. Här hittar du allt du behöver till din rörelse, på ett och samma ställe!

Eftersom man inte är bättre än sin sista omelett så får du gärna höra av dig om du har synpunkter på hur vi kan göra Hotell- & Restaurangtorget ännu bättre!

Med positiva hälsningar

Daniel Spendrup
daniel@hrtorget.se
035 - 12 30 56

 


ANNONSERA PÅ HRTORGET
 

Epost: info@hrtorget.se

 

Telefon : 035 - 12 30 56

Hotell- & Restaurangtorget
Kristinebergsvägen 15
302 42 Halmstad

Sitemap