Ditt meddelande har skickats!


Top Header
Du är här: Startsida - Nyheter - Spännande nyheter för dig som vill utbilda dig i höst- & vinterSpännande nyheter för dig som vill utbilda dig i höst- & vinter

2010-08-23 05:17:59
I år är intresset stort för det naturliga och det goda. Några av nyheterna kommer ifrån Martin Olsson Utbildning som i höst inriktar sina på utbildningar på; Surdeg, Raw food och Dessert och dryck i kombination.


Eftersom det är viktigt att ha koll på sin ekonomi så finns det även en distansutbildning i ekonomi som är anpassad för hotell och restaurangbranschen. Utbildningen ger 7,5 högskolepoäng.

Kurserna genomför tillsammans med välmeriterade och erfarna kursledare (t.ex. Fredrik Hedlund, Tom Sjöstedt och Daniel Roos från Svenska Kocklandslaget).

Under hösten kommer även ett seminarium kring Sociala medier för krögare, att genomföras på flera orter i landet som vi kommer at rapportera om längre fram.

Läs mer på www.martinolsson.se >>

Bli Prenumerant
GRATIS! Gör som över 33.000 kollegor. Få fribiljetter till mässor, intressanta branschnyheter & jobberbjudanden via vårt månadsutskick!
Avregistrera min email
Facebook

Gilla oss på Facebook och få dom senaste nyheterna, spännande jobberbjudanden och inbjudningar till mässor.

 

 

 

 

 


 

Om Hotell- & Restaurangtorget

Hotell & Restaurangtorget grundades 2006 och är idag Sveriges största marknadsplats för alla som är verksamma inom hotell- restaurang-, café-, storkök- och fastfoodbranschen.

Här finns en branschguide där du hittar alla leverantörer av alltifrån kassasystem till restaurangutrustning till komplett hotellinredning.

Här söker du & hittar din personal. Med nyhetsbrevet håller vi dig uppdaterad på vad som händer i branschen när det gäller nya produkter och tjänster. I forumet diskuteras allt mellan himmel och jord.

Kort & gott. Här hittar du allt du behöver till din rörelse, på ett och samma ställe!

Eftersom man inte är bättre än sin sista omelett så får du gärna höra av dig om du har synpunkter på hur vi kan göra Hotell- & Restaurangtorget ännu bättre!

Med positiva hälsningar

Daniel Spendrup
daniel@hrtorget.se
035 - 12 30 56

 


ANNONSERA PÅ HRTORGET
 

Epost: info@hrtorget.se

 

Telefon : 035 - 12 30 56

Hotell- & Restaurangtorget
Kristinebergsvägen 15
302 42 Halmstad

Sitemap