Ditt meddelande har skickats!


Top Header
Du är här: Startsida - Nyheter - Avgiftsfri sommelierutbildning med inriktning på ledarskapAvgiftsfri sommelierutbildning med inriktning på ledarskap

2010-07-05 04:07:20
Sommelierutbildningar innebär ofta relativt höga kostnader för kursdeltagare. Akademi Båstad Yrkeshögskola erbjuder en unik möjlighet att utbilda personer till sommelierer helt utan kursavgift. ”- I USA finns siffror på att en dryckeskunnig person kan öka omsättningen med 25 %” berättar Ylva Grip som är utbildningsledare på Akademi BåstadSommelierutbildning med inriktning ledarskap, är en YH-utbildning (Yrkeshögskola), som innebär att de studerande får en yrkesexamen och blir diplomerade sommelier.

I utbildningen ingår även ledarskapskurser, marknadsföring samt mat och vin i kombination. Utbildningen sker på distans med utbildningsträffar á 3 dagar i Båstad ca en gång i månaden med uppehåll för lovperioder. Utbildningen är CSN-berättigad men kurslitteraturen betalas av kursdeltagaren

Kursstart den 18 oktober i Båstad. Sista ansökningsdag 15/8 2010

Mer information på www.akademi.bastad.se >> eller ring 0431-772 03Bli Prenumerant
GRATIS! Gör som över 33.000 kollegor. Få fribiljetter till mässor, intressanta branschnyheter & jobberbjudanden via vårt månadsutskick!
Avregistrera min email
Facebook

Gilla oss på Facebook och få dom senaste nyheterna, spännande jobberbjudanden och inbjudningar till mässor.

 

 

 

 

 


 

Om Hotell- & Restaurangtorget

Hotell & Restaurangtorget grundades 2006 och är idag Sveriges största marknadsplats för alla som är verksamma inom hotell- restaurang-, café-, storkök- och fastfoodbranschen.

Här finns en branschguide där du hittar alla leverantörer av alltifrån kassasystem till restaurangutrustning till komplett hotellinredning.

Här söker du & hittar din personal. Med nyhetsbrevet håller vi dig uppdaterad på vad som händer i branschen när det gäller nya produkter och tjänster. I forumet diskuteras allt mellan himmel och jord.

Kort & gott. Här hittar du allt du behöver till din rörelse, på ett och samma ställe!

Eftersom man inte är bättre än sin sista omelett så får du gärna höra av dig om du har synpunkter på hur vi kan göra Hotell- & Restaurangtorget ännu bättre!

Med positiva hälsningar

Daniel Spendrup
daniel@hrtorget.se
035 - 12 30 56

 


ANNONSERA PÅ HRTORGET
 

Epost: info@hrtorget.se

 

Telefon : 035 - 12 30 56

Hotell- & Restaurangtorget
Kristinebergsvägen 15
302 42 Halmstad

Sitemap