Ditt meddelande har skickats!


Top Header
Du är här: Startsida - Nyheter - Miljövänliga kokkärl på uppgångMiljövänliga kokkärl på uppgång

2010-06-22 04:12:01
I en tid där klimatsmart mat med närproducerat och ekologiskt odlade råvaror blivit allt mer populärt, ökar även intresset för miljövänliga redskap. Scanpan heter en tillverkare av köksredskap som arbetar mycket med just miljövänliga produkter. Deras nya beläggning, Green Tek är 100% fri från skadliga kemikalier hela vägen från produktion till färdig produkt.


”De senaste åren har det visats en växande oro över huruvida PFOA och PFOS kan ha skadliga effekter på hälsa och miljö. På Scanpan är vi drivna av att göra skillnad såväl i köket som för miljön. Det betyder att alla våra produkter är tillverkade på ett miljövänligt sätt”, säger Jakob Thorup Kristoffersen, Export Key Account Manager Scanpan.

"– Vi på Sundqvist har som målsättning att bli en mer komplett leverantör till våra kunder och där är Scanpan med sitt breda sortiment, höga kvalité, samt konkurrenskraftiga priser en del i strategin", säger Daniel Sundqvist, blivande VD, J.A. Sundqvist AB

Läs mer på >> www.sundqvist.se

Bli Prenumerant
GRATIS! Gör som över 33.000 kollegor. Få fribiljetter till mässor, intressanta branschnyheter & jobberbjudanden via vårt månadsutskick!
Avregistrera min email
Facebook

Gilla oss på Facebook och få dom senaste nyheterna, spännande jobberbjudanden och inbjudningar till mässor.

 

 

 

 

 


 

Om Hotell- & Restaurangtorget

Hotell & Restaurangtorget grundades 2006 och är idag Sveriges största marknadsplats för alla som är verksamma inom hotell- restaurang-, café-, storkök- och fastfoodbranschen.

Här finns en branschguide där du hittar alla leverantörer av alltifrån kassasystem till restaurangutrustning till komplett hotellinredning.

Här söker du & hittar din personal. Med nyhetsbrevet håller vi dig uppdaterad på vad som händer i branschen när det gäller nya produkter och tjänster. I forumet diskuteras allt mellan himmel och jord.

Kort & gott. Här hittar du allt du behöver till din rörelse, på ett och samma ställe!

Eftersom man inte är bättre än sin sista omelett så får du gärna höra av dig om du har synpunkter på hur vi kan göra Hotell- & Restaurangtorget ännu bättre!

Med positiva hälsningar

Daniel Spendrup
daniel@hrtorget.se
035 - 12 30 56

 


ANNONSERA PÅ HRTORGET
 

Epost: info@hrtorget.se

 

Telefon : 035 - 12 30 56

Hotell- & Restaurangtorget
Kristinebergsvägen 15
302 42 Halmstad

Sitemap