Ditt meddelande har skickats!


Top Header
Du är här: Startsida - Nyheter - Arbetsmiljöverkets krav på säkerhetsskydd för blandningsmaskinerArbetsmiljöverkets krav på säkerhetsskydd för blandningsmaskiner

2010-06-22 03:42:33
Många restauranger,bagerier och storkök använder dagligen blandningsmaskiner. Den här typen av maskiner innebär en stor fara för exempelvis klämskador. Men krögare behöver inte byta ut sina maskiner eftersom det idag är möjligt att enkelt eftermontera säkerhetsskyddet till alla olika typer av blandningsmaskiner.Till en viss del nya, men till större delen äldre blandningsmaskiner saknar ett säkerhetsskydd som förhindrar klämskador och många krögare är inte medvetna om kravet ifrån Arbetsmiljöverket som löpande inspekterar den här typen av maskiner för att förhindra olyckor.

Säkerhetsskyddet slår fungerar på ett sådant sätt att det bryter strömmen och stänger av maskinen vid en eventuell fara.

Lidena är ett företag som erbjuder denna typ av säkerhetsskydd som är godkända av Arbetsmiljöverket.

Läs mer på >> www.lidena.se
Bli Prenumerant
GRATIS! Gör som över 33.000 kollegor. Få fribiljetter till mässor, intressanta branschnyheter & jobberbjudanden via vårt månadsutskick!
Avregistrera min email
Facebook

Gilla oss på Facebook och få dom senaste nyheterna, spännande jobberbjudanden och inbjudningar till mässor.

 

 

 

 

 


 

Om Hotell- & Restaurangtorget

Hotell & Restaurangtorget grundades 2006 och är idag Sveriges största marknadsplats för alla som är verksamma inom hotell- restaurang-, café-, storkök- och fastfoodbranschen.

Här finns en branschguide där du hittar alla leverantörer av alltifrån kassasystem till restaurangutrustning till komplett hotellinredning.

Här söker du & hittar din personal. Med nyhetsbrevet håller vi dig uppdaterad på vad som händer i branschen när det gäller nya produkter och tjänster. I forumet diskuteras allt mellan himmel och jord.

Kort & gott. Här hittar du allt du behöver till din rörelse, på ett och samma ställe!

Eftersom man inte är bättre än sin sista omelett så får du gärna höra av dig om du har synpunkter på hur vi kan göra Hotell- & Restaurangtorget ännu bättre!

Med positiva hälsningar

Daniel Spendrup
daniel@hrtorget.se
035 - 12 30 56

 


ANNONSERA PÅ HRTORGET
 

Epost: info@hrtorget.se

 

Telefon : 035 - 12 30 56

Hotell- & Restaurangtorget
Kristinebergsvägen 15
302 42 Halmstad

Sitemap