Ditt meddelande har skickats!


Top Header
Du är här: Startsida - Nyheter - ”Överdagenskylt” ersätter gatuprataren efter införandet av nya regler”Överdagenskylt” ersätter gatuprataren efter införandet av nya regler

2010-05-21 08:40:58
En gatupratare kan vara ett bra och billigt hjälpmedel för att locka in kunder till restaurangen eller till caféet genom exponering av menyn eller olika erbjudanden. I många kommuner införs det särskilda krav på hur dessa skyltar får se ut. I Stockholms Län har man exempelvis beslutat att endast den så kallade "överdagenskylten" är tillåten.


Den nya typen av skylt skall vara utformad efter vissa kriterier gällande färg och form. Dessa krav är utformade med hänsyn till stadsbilden och till exempel synskadades miljö. Tanken med skylten är att den står på trottoaren under dagen och efter stängningstid plockas den in.

Med tanke på Kungabröllopet i sommar är det troligt att gatukontoret är extra vaksamma på otillåtna gatupratare och därför kan det vara en bra idé att skaffa en tillåten gatupratare så att du inte står utan skyltmöjlighet i sommar. Tänk på att det krävs tillstånd för "överdagenskylten" och detta söks av gatukontoret.

Läs mer på >> www.promotionab.com >>


Bli Prenumerant
GRATIS! Gör som över 33.000 kollegor. Få fribiljetter till mässor, intressanta branschnyheter & jobberbjudanden via vårt månadsutskick!
Avregistrera min email
Facebook

Gilla oss på Facebook och få dom senaste nyheterna, spännande jobberbjudanden och inbjudningar till mässor.

 

 

 

 

 


 

Om Hotell- & Restaurangtorget

Hotell & Restaurangtorget grundades 2006 och är idag Sveriges största marknadsplats för alla som är verksamma inom hotell- restaurang-, café-, storkök- och fastfoodbranschen.

Här finns en branschguide där du hittar alla leverantörer av alltifrån kassasystem till restaurangutrustning till komplett hotellinredning.

Här söker du & hittar din personal. Med nyhetsbrevet håller vi dig uppdaterad på vad som händer i branschen när det gäller nya produkter och tjänster. I forumet diskuteras allt mellan himmel och jord.

Kort & gott. Här hittar du allt du behöver till din rörelse, på ett och samma ställe!

Eftersom man inte är bättre än sin sista omelett så får du gärna höra av dig om du har synpunkter på hur vi kan göra Hotell- & Restaurangtorget ännu bättre!

Med positiva hälsningar

Daniel Spendrup
daniel@hrtorget.se
035 - 12 30 56

 


ANNONSERA PÅ HRTORGET
 

Epost: info@hrtorget.se

 

Telefon : 035 - 12 30 56

Hotell- & Restaurangtorget
Kristinebergsvägen 15
302 42 Halmstad

Sitemap