Ditt meddelande har skickats!


Top Header
Du är här: Startsida - Nyheter - Svenskt öl med japansk touch i begränsad upplagaSvenskt öl med japansk touch i begränsad upplaga

2010-05-10 06:36:39
Förra årets succé, Nils Oscar Saison, får en uppföljare efter önskemål ifrån Systembolaget. Nils Oscar Sorachi Blond är en blond ale, bryggt på japanskt humle och jästmed ursprung ifrån Belgien som ger härliga citrusdofter och ljuvliga smaker. Men med en starkt begränsad upplaga om 4.200 flaskor så det gäller det att hänga på låset den 1 juni…


I juni förra året lanserades Nils Oscar Saison, en öl som fick stor uppmärksamhet. Då som nu tappas ölet på en vacker brun 75 cl flaska i starkt begränsad upplaga.
Alkoholhalten ligger på 6,9 vol % och det går utmärkt att lagra några år. Var och en gör sin egen bedömning om när ölet smakar som bäst - färskt eller lagrat.

Nils Oscar Sorachi Blond är kryddad med den japanska humlesorten Sorachi som ger en rik doft av citrus. Just humlen i denna brygd är odlad i USA. Den komplexa aromen förstärks med dofter av enbär och koriander. Jästen är av belgiskt ursprung. Dock är det mer välhumlat än vad den belgiska traditionen bjuder.
Utöver detta innehåller ölet flera olika sorters kornmalt och vetemalt. Ölet är fylligt med stor rondör och inte filtrerat. Det passar utmärkt till både ljust kött, fågel, stekt fisk och naturligtvis i ensamt majestät.

Nils Oscar Sorachi Blond finns tillgänglig på Systembolaget från och med den 1:a juni.

Bli Prenumerant
GRATIS! Gör som över 33.000 kollegor. Få fribiljetter till mässor, intressanta branschnyheter & jobberbjudanden via vårt månadsutskick!
Avregistrera min email
Facebook

Gilla oss på Facebook och få dom senaste nyheterna, spännande jobberbjudanden och inbjudningar till mässor.

 

 

 

 

 


 

Om Hotell- & Restaurangtorget

Hotell & Restaurangtorget grundades 2006 och är idag Sveriges största marknadsplats för alla som är verksamma inom hotell- restaurang-, café-, storkök- och fastfoodbranschen.

Här finns en branschguide där du hittar alla leverantörer av alltifrån kassasystem till restaurangutrustning till komplett hotellinredning.

Här söker du & hittar din personal. Med nyhetsbrevet håller vi dig uppdaterad på vad som händer i branschen när det gäller nya produkter och tjänster. I forumet diskuteras allt mellan himmel och jord.

Kort & gott. Här hittar du allt du behöver till din rörelse, på ett och samma ställe!

Eftersom man inte är bättre än sin sista omelett så får du gärna höra av dig om du har synpunkter på hur vi kan göra Hotell- & Restaurangtorget ännu bättre!

Med positiva hälsningar

Daniel Spendrup
daniel@hrtorget.se
035 - 12 30 56

 


ANNONSERA PÅ HRTORGET
 

Epost: info@hrtorget.se

 

Telefon : 035 - 12 30 56

Hotell- & Restaurangtorget
Kristinebergsvägen 15
302 42 Halmstad

Sitemap