Ditt meddelande har skickats!


Top Header
Du är här: Startsida - Nyheter - Big Dipper - Fettavskiljaren som tar minimalt med plats i köketBig Dipper - Fettavskiljaren som tar minimalt med plats i köket

2010-04-30 03:29:52
Krav som finns från våra kommuner är att spillvatten ifrån restaurangkök ska behandlas eller avskiljas med tex en fettavskiljare.
”Big Dipper” är en ny lättinstallerad typ av fettavskiljare som kräver minimalt med utrymme i ditt restaurangkök och gör att man som krögare slipper dyra slamsugningsavgifter.Fettavskiljaren Big Dipper löser ditt utrymmesproblem som annars är vanliga när det är dags att installera sin avskiljare. Oftast måste en traditionell avskiljare grävas ner i marken vilket kan vara en mardröm för restauranger som ofta tampas med utrymmesproblem.
Dessutom kan den avskiljda placeringen under jord göra att man har svårt att kontrollera att utrustningen faktiskt fungerar.

Allt som krävs för att installera en Big Dipper är utrymmet under diskbänken. Den öppna placeringen gör att du har kontroll på att inget fett går ut i avloppet och fettet tar du helt enkelt hand om själv och slipper därmed den annars kostsamma slamsugningen.

Läs mer om Big Dipper här >>Bli Prenumerant
GRATIS! Gör som över 33.000 kollegor. Få fribiljetter till mässor, intressanta branschnyheter & jobberbjudanden via vårt månadsutskick!
Avregistrera min email
Facebook

Gilla oss på Facebook och få dom senaste nyheterna, spännande jobberbjudanden och inbjudningar till mässor.

 

 

 

 

 


 

Om Hotell- & Restaurangtorget

Hotell & Restaurangtorget grundades 2006 och är idag Sveriges största marknadsplats för alla som är verksamma inom hotell- restaurang-, café-, storkök- och fastfoodbranschen.

Här finns en branschguide där du hittar alla leverantörer av alltifrån kassasystem till restaurangutrustning till komplett hotellinredning.

Här söker du & hittar din personal. Med nyhetsbrevet håller vi dig uppdaterad på vad som händer i branschen när det gäller nya produkter och tjänster. I forumet diskuteras allt mellan himmel och jord.

Kort & gott. Här hittar du allt du behöver till din rörelse, på ett och samma ställe!

Eftersom man inte är bättre än sin sista omelett så får du gärna höra av dig om du har synpunkter på hur vi kan göra Hotell- & Restaurangtorget ännu bättre!

Med positiva hälsningar

Daniel Spendrup
daniel@hrtorget.se
035 - 12 30 56

 


ANNONSERA PÅ HRTORGET
 

Epost: info@hrtorget.se

 

Telefon : 035 - 12 30 56

Hotell- & Restaurangtorget
Kristinebergsvägen 15
302 42 Halmstad

Sitemap