Ditt meddelande har skickats!


Top Header
Du är här: Startsida - Nyheter - Ny alkoholfri premium lagerNy alkoholfri premium lager

2010-04-28 05:10:57
Ölintresset i Sverige är stort och över åren har lusten att ibland välja god alkoholfri öl ökat. Med den vetskapen utökar Spendrups sitt alkoholfria ölsortiment under ölvarumärket Spendrups Bryggeri med en premium lager alkoholfri. Malten har en framträdande roll som balanseras upp med en lätt markerad beska.


— Fram till idag har vi haft Norrlands Guld Alkoholfri i sortimentet , men med kunskapen om att intresset och efterfrågan gällande alkoholfri öl ökar, så kompletterar vi vårt sortiment med ytterligare en brygd under ölvarumärket Spendrups Bryggeri, säger Mats Liedholm, marknadsdirektör på Spendrups.

Vid de intervjutillfällen vi har haft med konsumenteter har de uttryckt sitt gillande över alkoholfri öl där de väljer alkoholfri öl i profilflaska framför andra alkoholsvagare öl.

Även restaurangmarknaden har under en tid efterfrågat ett alternativ utöver lättöl i 33 cl returglas, där lanseringen av ölvarumärket Spendrups Bryggeri - Premium Lager alkoholfri i egen designad flaska på 33 cl, kompletterar det ordinarie sortimentet.

Mats fortsätter:
— Alla de som efterfrågat ytterligare ett alkoholfritt öl har haft bestämda uppfattningar om brygdens smak, där de önskat en smakrik öl på profilflaska som skall uppfattas vara en ”riktig öl”. Vi tycker att vi lyckats leverera det. Ölet är ett riktigt schysst alternativ till de som vill avstå alkohol, men ändå kunna njuta en öl.Bli Prenumerant
GRATIS! Gör som över 33.000 kollegor. Få fribiljetter till mässor, intressanta branschnyheter & jobberbjudanden via vårt månadsutskick!
Avregistrera min email
Facebook

Gilla oss på Facebook och få dom senaste nyheterna, spännande jobberbjudanden och inbjudningar till mässor.

 

 

 

 

 


 

Om Hotell- & Restaurangtorget

Hotell & Restaurangtorget grundades 2006 och är idag Sveriges största marknadsplats för alla som är verksamma inom hotell- restaurang-, café-, storkök- och fastfoodbranschen.

Här finns en branschguide där du hittar alla leverantörer av alltifrån kassasystem till restaurangutrustning till komplett hotellinredning.

Här söker du & hittar din personal. Med nyhetsbrevet håller vi dig uppdaterad på vad som händer i branschen när det gäller nya produkter och tjänster. I forumet diskuteras allt mellan himmel och jord.

Kort & gott. Här hittar du allt du behöver till din rörelse, på ett och samma ställe!

Eftersom man inte är bättre än sin sista omelett så får du gärna höra av dig om du har synpunkter på hur vi kan göra Hotell- & Restaurangtorget ännu bättre!

Med positiva hälsningar

Daniel Spendrup
daniel@hrtorget.se
035 - 12 30 56

 


ANNONSERA PÅ HRTORGET
 

Epost: info@hrtorget.se

 

Telefon : 035 - 12 30 56

Hotell- & Restaurangtorget
Kristinebergsvägen 15
302 42 Halmstad

Sitemap