Ditt meddelande har skickats!


Top Header
Du är här: Startsida - Nyheter - Ny diskmaskinserie lämpad för mindre restauranger.Ny diskmaskinserie lämpad för mindre restauranger.

2010-04-28 03:21:43
Diskmaskinstillverkaren Hobart Scandinavia presenterade en ny tysk tillverkad diskmaskinserie på GastroNord. Den nya diskmaskinserien ger användaren förvånansvärt hög prestanda i förhållande till det låga priset vilket innebär att den lämpar sig för mindre restaurangerna, gatuköken, pizzerior, caféer etc.


Kännetecknande för denna diskmaskinserie är roterande disk- och sköljsystem både uppe och nere som säkerställer en jämn fördelning av diskvattnet och ett bra diskresultat.

Diskmaskinerna är utrustade med djupdragen disktank, rengöringsprogram och smutsavvisande diskmunstycken. Maskinen har en enkel kontrollpanel med temperaturindikation samt 2 program.

Kapaciteten är upp till 60 diskkorgar per timme, beroende på vilken modell man väljer. Stor innerhöjd gör att man får plats även för de stora pizzatallrikarna och höga glas, i huvdiskmaskinen kan man diska kantiner upp till GN1/1

Diskmaskinerna kan även utrustas med tömningspump och diskmedelspump. Vattenpåfyllning sker automatiskt och vattenförbrukningen är endast 2,9 liter vatten per diskkorg.

Läs mer på www.hobart.se >>

Bli Prenumerant
GRATIS! Gör som över 33.000 kollegor. Få fribiljetter till mässor, intressanta branschnyheter & jobberbjudanden via vårt månadsutskick!
Avregistrera min email
Facebook

Gilla oss på Facebook och få dom senaste nyheterna, spännande jobberbjudanden och inbjudningar till mässor.

 

 

 

 

 


 

Om Hotell- & Restaurangtorget

Hotell & Restaurangtorget grundades 2006 och är idag Sveriges största marknadsplats för alla som är verksamma inom hotell- restaurang-, café-, storkök- och fastfoodbranschen.

Här finns en branschguide där du hittar alla leverantörer av alltifrån kassasystem till restaurangutrustning till komplett hotellinredning.

Här söker du & hittar din personal. Med nyhetsbrevet håller vi dig uppdaterad på vad som händer i branschen när det gäller nya produkter och tjänster. I forumet diskuteras allt mellan himmel och jord.

Kort & gott. Här hittar du allt du behöver till din rörelse, på ett och samma ställe!

Eftersom man inte är bättre än sin sista omelett så får du gärna höra av dig om du har synpunkter på hur vi kan göra Hotell- & Restaurangtorget ännu bättre!

Med positiva hälsningar

Daniel Spendrup
daniel@hrtorget.se
035 - 12 30 56

 


ANNONSERA PÅ HRTORGET
 

Epost: info@hrtorget.se

 

Telefon : 035 - 12 30 56

Hotell- & Restaurangtorget
Kristinebergsvägen 15
302 42 Halmstad

Sitemap