Ditt meddelande har skickats!


Top Header
Du är här: Startsida - Nyheter - Plats för VIP-gäster vid nya vipp-fria bord efter ombyggnationPlats för VIP-gäster vid nya vipp-fria bord efter ombyggnation

2010-04-20 11:35:19
Nu flyttar Hotell- och restaurangprogrammet på Ängelholms gymnasieskola till Valhall College på det gamla F10 området, där Bygg-, Fordon, Friskvård och Barn- och fritidsprogrammen redan är på plats. Ledord under arbetet med att skapa den nya utbildnings- och restaurangmiljön har varit flexibilitet, design och ergonomi.


”I dagens tuffa konkurrensklimat är det viktigt att tänka ekonomiskt. Platserna i restaurangen ska utnyttjas optimalt. Genom flexibla lösningar lär vi eleverna hur man kan arbeta för att förbättra sin lönsamhet.” berättar Per Wikström, programansvarig. Han flyttar ett av de nya borden och visar hur det automatiskt ställer sig stabilt på sin nya plats. ”De gamla vippande restaurangborden är historia nu!”, skrattar han nöjt.

Inredningen är genomtänkt i detalj. Med självstabiliserande bord från StableTable skapar man flexibilitet. ”Nu satsar vi på bara 2:or så att vi enkelt kan flytta om efter de sällskap som kommer. Genom de nya borden slipper vi krypa runt och justera skruvar. Vi lär våra elever vikten av en bra arbetsmiljö”, förklarar Per Wikström.

Tydliga restaurangkoncept och vackra måltidsmiljöer är också viktiga för att attrahera kunder. De nya bordsskivorna av ek kan användas som de är, dukas med en löpare eller kläs med duk. Genom att också finurligt utnyttja ytorna kan man skapa allt från bistro miljö till elegant bankett. Den imponerande elevmatsalen med 10 meter i takhöjd och vackra limträbjälkar dubblerar när det behövs som mottagningsrum, där gästerna bjuds på ett glas champagne före maten.

Vipp-fria bord från StableTable >>

Bli Prenumerant
GRATIS! Gör som över 33.000 kollegor. Få fribiljetter till mässor, intressanta branschnyheter & jobberbjudanden via vårt månadsutskick!
Avregistrera min email
Facebook

Gilla oss på Facebook och få dom senaste nyheterna, spännande jobberbjudanden och inbjudningar till mässor.

 

 

 

 

 


 

Om Hotell- & Restaurangtorget

Hotell & Restaurangtorget grundades 2006 och är idag Sveriges största marknadsplats för alla som är verksamma inom hotell- restaurang-, café-, storkök- och fastfoodbranschen.

Här finns en branschguide där du hittar alla leverantörer av alltifrån kassasystem till restaurangutrustning till komplett hotellinredning.

Här söker du & hittar din personal. Med nyhetsbrevet håller vi dig uppdaterad på vad som händer i branschen när det gäller nya produkter och tjänster. I forumet diskuteras allt mellan himmel och jord.

Kort & gott. Här hittar du allt du behöver till din rörelse, på ett och samma ställe!

Eftersom man inte är bättre än sin sista omelett så får du gärna höra av dig om du har synpunkter på hur vi kan göra Hotell- & Restaurangtorget ännu bättre!

Med positiva hälsningar

Daniel Spendrup
daniel@hrtorget.se
035 - 12 30 56

 


ANNONSERA PÅ HRTORGET
 

Epost: info@hrtorget.se

 

Telefon : 035 - 12 30 56

Hotell- & Restaurangtorget
Kristinebergsvägen 15
302 42 Halmstad

Sitemap