Ditt meddelande har skickats!


Top Header
Du är här: Startsida - Nyheter - Ny kryddserie med mindre salt och mer smakNy kryddserie med mindre salt och mer smak

2010-04-14 09:27:37
HACKE heter en helt ny kryddserie som nyligen lanserats på den svenska marknaden av Junis Kryddor. Fokus i utvecklingen av företagets nya kryddor har legat i att dra ner på salthalten utan att för den skull ge avkall på den rika och viktiga smaken.


” - Hacke är vårt nya varumärke och står för mer smak och mindre salt. Vi äter för mycket salt i Sverige. Ca 10-12 gr per dag. Livsmedelsverket vill att vi halverar det till 5 - 6 gr per dag. Högt saltintag kan ge högt blodtryck vilket ökar risken för hjärnblödning och hjärt-kärlsjukdomar.” berättar Jussi Nilsson, marknadsansvarig på Junis Kryddor.

” Vår nya Hacke serie innehåller bland annat en Italien inspirerad blandning med tomat, paprika och olika örter som passar alldeles utmärkt till pasta, sallad, olika kötträtter och även på fisk. Dessutom finns en Tacokrydda och en helt ny citronpeppar som heter Hackes Syrliga som även de följer mer smak - mindre salt temat.”, avslutar Jussi.

Här kan du läsa mer om hela Hacke serien >>

Bli Prenumerant
GRATIS! Gör som över 33.000 kollegor. Få fribiljetter till mässor, intressanta branschnyheter & jobberbjudanden via vårt månadsutskick!
Avregistrera min email
Facebook

Gilla oss på Facebook och få dom senaste nyheterna, spännande jobberbjudanden och inbjudningar till mässor.

 

 

 

 

 


 

Om Hotell- & Restaurangtorget

Hotell & Restaurangtorget grundades 2006 och är idag Sveriges största marknadsplats för alla som är verksamma inom hotell- restaurang-, café-, storkök- och fastfoodbranschen.

Här finns en branschguide där du hittar alla leverantörer av alltifrån kassasystem till restaurangutrustning till komplett hotellinredning.

Här söker du & hittar din personal. Med nyhetsbrevet håller vi dig uppdaterad på vad som händer i branschen när det gäller nya produkter och tjänster. I forumet diskuteras allt mellan himmel och jord.

Kort & gott. Här hittar du allt du behöver till din rörelse, på ett och samma ställe!

Eftersom man inte är bättre än sin sista omelett så får du gärna höra av dig om du har synpunkter på hur vi kan göra Hotell- & Restaurangtorget ännu bättre!

Med positiva hälsningar

Daniel Spendrup
daniel@hrtorget.se
035 - 12 30 56

 


ANNONSERA PÅ HRTORGET
 

Epost: info@hrtorget.se

 

Telefon : 035 - 12 30 56

Hotell- & Restaurangtorget
Kristinebergsvägen 15
302 42 Halmstad

Sitemap