Ditt meddelande har skickats!


Top Header
Du är här: Startsida - Nyheter - Ny ekologisk & KRAV-godkänd svensk premiumglass för restaurang & storkökNy ekologisk & KRAV-godkänd svensk premiumglass för restaurang & storkök

2010-04-13 07:32:58
Pipersglace lanserar nu svensk ekologisk premiumglass i 5-liters tråg i 8 gräddglassmaker och 4 laktosfria sorbeter, samt 3 olika varianter av premium glasspinnar.
Samtliga ingredienser är ekologiska och KRAV-godkända och vanilj och choklad är KRAV-godkända och Fairtrade.Råvarorna är till största delen svenska. Den ekologiska mjölken och grädden kommer från Skånska och Småländska gårdar och de ekologiska äggen kommer i första hand från gårdar i Västra Götaland. Det ekologiska sockret är dessutom Fairtrade.

Smakerna på gräddglassen är vanilj, jordgubb, hjortron, blåbär, vit nougat, choklad, stracciatella, kardemumma. Smakerna på den laktosfria sorbeten är hallon, svart vinbär, fläderblom och citron.

Glasspinnarna finns i smakerna vanilj, jordgubb och vit nougat doppad i ett 65 %-igt mörkt chokladöverdrag.

Pipersglace är ett familjeföretag som har tillverkat sin glass efter anrika italienska recept i över 100 år och har fått Gastronomiska Akademiens utmärkelse ”för upprätthållande av gammal fin hantverkstradition inom glasstillverkning”

Produkterna finns hos Martin Olsson och Menigo.


Bli Prenumerant
GRATIS! Gör som över 33.000 kollegor. Få fribiljetter till mässor, intressanta branschnyheter & jobberbjudanden via vårt månadsutskick!
Avregistrera min email
Facebook

Gilla oss på Facebook och få dom senaste nyheterna, spännande jobberbjudanden och inbjudningar till mässor.

 

 

 

 

 


 

Om Hotell- & Restaurangtorget

Hotell & Restaurangtorget grundades 2006 och är idag Sveriges största marknadsplats för alla som är verksamma inom hotell- restaurang-, café-, storkök- och fastfoodbranschen.

Här finns en branschguide där du hittar alla leverantörer av alltifrån kassasystem till restaurangutrustning till komplett hotellinredning.

Här söker du & hittar din personal. Med nyhetsbrevet håller vi dig uppdaterad på vad som händer i branschen när det gäller nya produkter och tjänster. I forumet diskuteras allt mellan himmel och jord.

Kort & gott. Här hittar du allt du behöver till din rörelse, på ett och samma ställe!

Eftersom man inte är bättre än sin sista omelett så får du gärna höra av dig om du har synpunkter på hur vi kan göra Hotell- & Restaurangtorget ännu bättre!

Med positiva hälsningar

Daniel Spendrup
daniel@hrtorget.se
035 - 12 30 56

 


ANNONSERA PÅ HRTORGET
 

Epost: info@hrtorget.se

 

Telefon : 035 - 12 30 56

Hotell- & Restaurangtorget
Kristinebergsvägen 15
302 42 Halmstad

Sitemap