Ditt meddelande har skickats!


Top Header
Du är här: Startsida - Nyheter - Pusselmattan, det mjuka alternativet för trötta fötter och ryggarPusselmattan, det mjuka alternativet för trötta fötter och ryggar

2010-04-12 07:40:22
Pusselmattan Ergo är ett mjukt, skönt och praktiskt alternativ för dig som står och går mycket i jobbet. Speciellt inom hotell- & restaurangbranschen blir fördelarna tydliga och här är valet av arbetsunderlag extra viktigt eftersom både rygg och knän ofta tar stryk av hårda golv och fel val av arbetsskor.Dom mjuka mattorna är producerade av miljövänlig vinylacetat som dämpar ljud och ger ett spänstigt och fjädrande golv.

Pusselmattan från Ergo kan vara permanent eller tillfälligt. Är den lätt att lägga, lätt att hålla ren och passar lika bra ute som inne.

En annan aspekt som är viktigt när det gäller valet av ett mjukt arbetsunderlag är att det är slitstarkt, har lätt vikt och är enkelt att göra rent. Ergo fyller dessa krav och dessutom går den att färgkoordinera med den övriga inredning eftersom det finns 8 färger att välja bland.

Pusselmattan går att beställa av Smak Design >>

Bli Prenumerant
GRATIS! Gör som över 33.000 kollegor. Få fribiljetter till mässor, intressanta branschnyheter & jobberbjudanden via vårt månadsutskick!
Avregistrera min email
Facebook

Gilla oss på Facebook och få dom senaste nyheterna, spännande jobberbjudanden och inbjudningar till mässor.

 

 

 

 

 


 

Om Hotell- & Restaurangtorget

Hotell & Restaurangtorget grundades 2006 och är idag Sveriges största marknadsplats för alla som är verksamma inom hotell- restaurang-, café-, storkök- och fastfoodbranschen.

Här finns en branschguide där du hittar alla leverantörer av alltifrån kassasystem till restaurangutrustning till komplett hotellinredning.

Här söker du & hittar din personal. Med nyhetsbrevet håller vi dig uppdaterad på vad som händer i branschen när det gäller nya produkter och tjänster. I forumet diskuteras allt mellan himmel och jord.

Kort & gott. Här hittar du allt du behöver till din rörelse, på ett och samma ställe!

Eftersom man inte är bättre än sin sista omelett så får du gärna höra av dig om du har synpunkter på hur vi kan göra Hotell- & Restaurangtorget ännu bättre!

Med positiva hälsningar

Daniel Spendrup
daniel@hrtorget.se
035 - 12 30 56

 


ANNONSERA PÅ HRTORGET
 

Epost: info@hrtorget.se

 

Telefon : 035 - 12 30 56

Hotell- & Restaurangtorget
Kristinebergsvägen 15
302 42 Halmstad

Sitemap