Ditt meddelande har skickats!


Top Header
Du är här: Startsida - Nyheter - Självbetjäningsmaskinen som är både kostnads- och tidsbesparandeSjälvbetjäningsmaskinen som är både kostnads- och tidsbesparande

2010-04-12 07:18:43
Vi känner igen det allesamman. Du är hungrig och vill snabbt och enkelt få beställa din mat utan att behöva stå i en lång kö. Servomaten från SelfTech tillsammans med Silent Ordering System från Discover Systems är en ny uppfinning som kortar ner kötiden och minskar belastningen på köket.


Systemet består av en självbetjäningsmaskin där man enkelt och smidigt beställer sin mat och betalar med sitt kreditkort, efter betalningen får gästen sin puck och beställningen går direkt in till köket som tillagar maten! När maten är färdig kallar kocken på gästen genom att aktivera gästens puck via en terminal i köket och maten är redo att hämtas eller avnjutas på plats.

Systemet är direkt kostnadsbesparande och tidsbesparande, samtidigt som kocken i köket kan arbeta i ett lugnt och rationellt tempo! Det är också säkerhetshöjande och ger mindre administration eftersom inga kontanter är inblandade.

”Vi lanserar systemet på Gastro Nord 2010 och har redan märkt av en stor nyfikenhet hos många potentiella kunder”, säger Thomas Dahlin, VD, SelfTech.

Bli Prenumerant
GRATIS! Gör som över 33.000 kollegor. Få fribiljetter till mässor, intressanta branschnyheter & jobberbjudanden via vårt månadsutskick!
Avregistrera min email
Facebook

Gilla oss på Facebook och få dom senaste nyheterna, spännande jobberbjudanden och inbjudningar till mässor.

 

 

 

 

 


 

Om Hotell- & Restaurangtorget

Hotell & Restaurangtorget grundades 2006 och är idag Sveriges största marknadsplats för alla som är verksamma inom hotell- restaurang-, café-, storkök- och fastfoodbranschen.

Här finns en branschguide där du hittar alla leverantörer av alltifrån kassasystem till restaurangutrustning till komplett hotellinredning.

Här söker du & hittar din personal. Med nyhetsbrevet håller vi dig uppdaterad på vad som händer i branschen när det gäller nya produkter och tjänster. I forumet diskuteras allt mellan himmel och jord.

Kort & gott. Här hittar du allt du behöver till din rörelse, på ett och samma ställe!

Eftersom man inte är bättre än sin sista omelett så får du gärna höra av dig om du har synpunkter på hur vi kan göra Hotell- & Restaurangtorget ännu bättre!

Med positiva hälsningar

Daniel Spendrup
daniel@hrtorget.se
035 - 12 30 56

 


ANNONSERA PÅ HRTORGET
 

Epost: info@hrtorget.se

 

Telefon : 035 - 12 30 56

Hotell- & Restaurangtorget
Kristinebergsvägen 15
302 42 Halmstad

Sitemap