Ditt meddelande har skickats!


Top Header
Du är här: Startsida - Nyheter - Frankrike storsatsar på årets upplaga av GastroNordFrankrike storsatsar på årets upplaga av GastroNord

2010-04-12 06:40:54
Med en nationsmonter på sammanlagt 147 m2 och 16 deltagande företag från Frankrike och Sverige är tanken att visa upp den mångfald som franska köket står för. Tillsammans med Danyel Couet från Fredsgatan 12 kommer nyheten majsanka och svartkyckling att tillagas i den gastronomiska mötesplatsen Tis den 20 april kl. 11.00.


Tradifood är en av pionjärerna av franska produkter på den svenska marknaden och har skapat sig en nisch kring fransk fågel. Företaget är även en av de drivande krafterna bakom franska nationsmontern; de står för plockmaten på den gemensamma ytan och tagit initiativet tillsammans med CaterConsult att eckipera gastronomiska mötesplatsen med ett anpassat kockkök.

Den franska nationsmontern har nummer A21:30D
Bli Prenumerant
GRATIS! Gör som över 33.000 kollegor. Få fribiljetter till mässor, intressanta branschnyheter & jobberbjudanden via vårt månadsutskick!
Avregistrera min email
Facebook

Gilla oss på Facebook och få dom senaste nyheterna, spännande jobberbjudanden och inbjudningar till mässor.

 

 

 

 

 


 

Om Hotell- & Restaurangtorget

Hotell & Restaurangtorget grundades 2006 och är idag Sveriges största marknadsplats för alla som är verksamma inom hotell- restaurang-, café-, storkök- och fastfoodbranschen.

Här finns en branschguide där du hittar alla leverantörer av alltifrån kassasystem till restaurangutrustning till komplett hotellinredning.

Här söker du & hittar din personal. Med nyhetsbrevet håller vi dig uppdaterad på vad som händer i branschen när det gäller nya produkter och tjänster. I forumet diskuteras allt mellan himmel och jord.

Kort & gott. Här hittar du allt du behöver till din rörelse, på ett och samma ställe!

Eftersom man inte är bättre än sin sista omelett så får du gärna höra av dig om du har synpunkter på hur vi kan göra Hotell- & Restaurangtorget ännu bättre!

Med positiva hälsningar

Daniel Spendrup
daniel@hrtorget.se
035 - 12 30 56

 


ANNONSERA PÅ HRTORGET
 

Epost: info@hrtorget.se

 

Telefon : 035 - 12 30 56

Hotell- & Restaurangtorget
Kristinebergsvägen 15
302 42 Halmstad

Sitemap